NAGRADNA IGRA Koliko golova će biti postignuto na Turniru prvaka?

Najavili smo Turnir prvaka međimurskih nogometnih liga koji će se odigrati 29. i 30. srpnja u Vratišincu. Najbolji klubovi u međimurskim ligama odigrat će kvalitetan i zanimljiv turnir kao službeni uvod u novu sezonu, a u Vratišincu su pripremili još brojne druge popratne aktivnosti.

Prvog dana u subotu 29. srpnja polufinala će odigrati od 16:00 sati NK Dinamo Palovec – NK Drava Kuršanec i od 18:00 sati NK Sokol Vratišinec – NK Dinamo Domašinec. U nedjelju 30. srpnja u 18:00 sati je finale.

NAGRADNA IGRA: U suradnji s domaćinom i organizatorom Nogometnim klubom Sokol Vratišinec organiziramo nagradnu igru. Vaš je zadatak pogoditi ukupan broj golova na tri utakmice Turnira prvaka. Ne računamo eventualne jedanasterce u slučaju neriješenog rezultata.

Nagradu osigurava Restoran Royal, a nagrada je jumbo pizza i dva pića. Igrajte se s nama i prognozirajte ukupan broj golova, dođite tijekom vikenda 29. i 30. srpnja na Turnir prvaka u Vratišinec, a najsretniji prognozer će se još dodatno počastiti u Restoranu Royal.

Svatko od čitatelja može u komentar ostaviti samo jednu prognozu, možete ostavljati prognoze do subote 29. srpnja do 16:00 sati, a bude li više točnih prognoza sretnog dobitnika odredit ćemo slučajnim odabirom. Sretno svima!




Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije