TENIS Izvrsni nastupi mladih snaga Punčeca

U Zagrebu je u organizaciji TK Ponikve održan turnir za dječake i djevojčice do 12 godina. Vrlo dobar rezultat na turniru ostvario je Babić Roko, član TK Franjo Punčec, plasmanom u polufinale turnira gdje je zaustavljen od Nazara Oliynykova, člana TK Ponikve rezultatom 26 76 64. Do polufinala Roko je bio bolji od Jakova Prgometa (TK I Team) 60 60 i Matije Bulovića (TK Rally) 64 60.


ERVIN NEDELJKO NA KORAK DO NASLOVA

U organizaciji Teniskog kluba Koprivnica održan je Memorijal braće Friedrich, tradicionalni turnir za juniore i juniorke do 16 godina. Na turniru je nastupio član čakovečkog Punčeca Ervin Nedeljko.

U prvom kolu bio je bolji od Frana Maletića (TK Koprivnica) 60 61, u drugom od prvog nositelja turnira Andrea Kranjčevića (TK Opatija) 62 63, a u polufinalu od Dominika Zorovića (TK Kvarner) 57 63 61. U finalnom susretu poražen je od drugog nositelja Zadranina Marina Jamnickog 64 60.


POLUFINALE ZA ROKA BABIĆA

Roko Babić plasirao se u polufinale Vindi kupa, tradicionalnog turnira za dječake i djevojčice do 12 godina održanog u organizaciji TK Varteks Varaždin.

Nakon prolaska kvalifikacija u grupama koje su igrali svi natjecatelji, Roko se plasirao u glavni turnir. U prvom kolu pobijedio je Martina Pupića (HTK Zagreb) 60 62, da bi u polufinalu bolji od njega bio Denis Adlašić (TK Varaždin 1181) 62 16 62.

U konkurenciji parova Roko je osvojio turnir. Nastupio je sa sinom Gorana Ivaniševića, Emanuelom.


ODLIČNA ANTONIA RUŽIĆ

Na međunarodnom teniskom turniru iz kalendara Tennis Europe za juniore i juniorke do 16 godina održanom u Ptuju Antonia Ružić plasirala se u finale turnira.

Iako četrnaestogodišnjakinja Antonia se ravnopravno nosila sa starijim suparnicama. U prvom kolu kao druga nositeljica bila je slobodna, u drugom bila bolja od slovenske igračice Mie Kukovič 60 60, u trećem bila bolja od Mađarice Anne Punyi 61 63.

U četvrtfinalnom susretu Antonia je pobijedila Emu Bolebruchovu iz Slovačke 62 46 63, a u polufinalu Mađaricu Keresztes 62 60. U finalnom susretu bolja od nje bila je hrvatska igračica Tara Wurth rezultatom 62 64.

NOA LEVAK BEZ IZGUBLJENOG GEMA!

U organizaciji Teniskog kluba Franjo Punčec Čakovec održan je zadnji iz serije turnira za dječake i djevojčice do 10 godina iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske. Na turniru je nastupilo petnaest dječaka i sedam djevojčica iz klubova regije TSSH.

Noa Levak


U konkurenciji dječaka turnir je zasluženo i uvjerljivo osvojio Noa Levak član Punčeca. Noa je na turniru pobijedio u svim susretima i to bez izgubljenog gema. U polufinalnom susretu pobijedio Juraja Horvata (TK Prelog) 40, a u finalnom susretu bio bolji od Jana Šijaka iz TK Koprivnica 40 40.

I u konkurenciji djevojčica naslov je pripao igračici Punčeca. Najbolja je bila Lucija Vidović, u finalnom susretu bolja od svoje najveće suparnice tijekom cijele sezone, igračice TK Prelog Tamare Balent 41 42. Vrlo dobar rezultat na turniru ostvarila je i Božić Emily.

Lucija Vidović


VRLO DOBRI REZULTATI NAJMLAĐIH


TK Franjo Punčec i ove godine organizirao je turnir za najmlađe – Otvoreno prvenstvo Punčeca do 8 i 9 godina iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske. Turniri su igrani po programu ITF-a Play & stay mekšim lopticama i manjem igralištu.

Igrači Punčeca ostvarili su vrlo dobre rezultate. Na turniru do 9 godina Leon Šarić osvojio je prvo mjesto, Emily Božić i Luka Šafarić drugo, Vito Šmaguc treće, Maksim Hamer četvrto, a Liam Mičić peto mjesto. Na turniru do 8 godina Oleg Jeđut osvojio je drugo mjesto, Martin i Saša Podobnik, Danijel Filipović i Vjeko Lukša peto mjesto.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije