POBJEDNICI TURNIRA Zasadbreg i Podturen

U Zasadbregu se igrao memorijal Siniša Patafta. U subotu u prvom susretu domaćin Zasadbreg 77 koji obilježava četiri desetljeća djelovanja pobijedio je Omladinac iz Mačkovca 6:2. U drugom susretu Mali Mihaljevec i Hajduk Štrukovec odigrali su bez golova pa su uspješniji bili Mihaljevčani 5:4.

U nedjelju u susretu za treće mjesto igrali su Hajduk Štrukovec i Omladinac Mačkovec 1:1 pa su Mačkovačni bili uspješniji na jedanaesterce. U finalu su se sastali domaćin Zasadbreg i Mali Mihaljevec. Slavljenik domaćin je pobijedio 4:2. U subotu uvečer održan je i koncert Dražena Zečića na kojemu je bio jako veliki odaziv publike.

U Miklavcu se igrao 24. nogometni turnir Općine Podturen. U prvom polufinalnom susretu Podturen je pobijedio Dubravu iz Sivice 5:3. U drugom susretu domaćin Budućnost Miklavec je pobijedila Graničara iz Novakovca 2:0. U susretu za treće mjesto Dubrava i Graničar su završili 2:2 pa je Graničar slavio na jedanaesterce.

Pehari u Podturnu


U finalu je Podturen bio bolji od domaćina Budućnosti Miklavec 2:1. Turnir je uspješno zavrsio uz pohvale sudionika na dobroj organizaciji. Pehare je uručio novoizabrani načelnik općine Podturen Perica Hajdarović.

Ako imate još kakve rezultate s turnira, pripremnih utakmica ili bilo kakvu sportsku najavu za naredni vikend možete nam se javiti na mail zeljko@emedjimurje.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije