KREŠIMIR ŠENJI novi trener NK Nedelišće

Tek što je jedna završila, već nam se bliži nova sezona, a seniorska momčad Nedelišća krenut će s osvježenjem na klupi – novi šef stručnog stožera je Krešimir Šenji! Posljednje dvije sezone trenerski posao uspješno su zajedničkim snagama obavljali Nenad Marčec i Goran Međumurac s 1. i 4. mjestom u MŽNL Čakovec-Varaždin te finalom i polufinalom u Kupu Međimurja.

Od novog trenera očekuje se da nastavi tim putem, a ako će u svlačionici, na treninzima i u konačnici na utakmicama vladati red, rad i disciplina to ne bi trebao biti problem. U svojoj trenerskoj karijeri Šenji je dosad vodio Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca, Veneru PMP, zatim Polet iz Sv. Martina na Muri kojem je 2010./2011. u 1. ŽNL donio prvi naslov prvaka nakon 27 godina, sezonu kasnije ponovio je taj uspjeh i ostvario plasman u 3. HNL – Sjever, nakon što su godinu ranije izgubili u kvalifikacijama.

Nakon dvije i pol sezone u Poletu vraća se u Veneru PMP i u sezoni 2015./2016. s većinom mladim igračima osvaja 2. mjesto u 2. ŽNL – B, s istim brojem bodova kao prvak Sloga (Š), a juniorsku ekipu odveo je u finale županijskog kupa u kojem je Međimurje bilo bolje nakon jedanaesteraca. Početkom sezone 2016./2017. napustio je njihovu klupu. Angažman 48-godišnjeg Šenjija načelno je dogovoren još prije kraja prošle sezone, a dolascima na utakmice stekao je uvid u mogućnosti momčadi.

Trenerski debi na klupi Nedelišća već je neslužbeno odradio, vodio je momčad 17. lipnja u prijateljskoj utakmici u Središču ob Dravi i u ‘šarenom’ sastavu ostvario pobjedu 2:0. Početak priprema je nadolazeći utorak, 11. srpnja. Novih imena u igračkom kadru ima i bit će, odlazaka također, donosi portal NK Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije