POJAČANJA Ovo su novi igrači seniorske momčadi NK Polet

Završetkom prethodne vrlo uspješne natjecateljske sezone seniorska momčad NK Polet Sveti Martin na Muri otišla je na kratki, ali zasluženi odmor. Za subotu 10. srpnja 2017. zakazan je ponovni sastanak seniorske momčadi za nadolazeću sezonu.

Kako je u ovo ljetno vrijeme aktualan prijelazni rok, niti na tom polju Upravni odbor na čelu s predsjednikom Miroslavom Novinščakom, te sportskim direktorom Zoranom Šardi ne miruje.

– Trenutno možemo potvrditi dolazak trojice igrača koji su danas u utorak, 27. lipnja 2017. godine potpisali službene dokumente, a o odlascima smo već izvještavali. Uz dva nova igrača u našim redovima imamo i jednog povratnika – priopćili su iz kluba na svojim web stranicama.

Riječ je od veznom igraču Draženu Mlinariću koji se u njihove redove vratio iz Austrije. On je poznati igrač tamošnjim navijačima jer je već kratko nastupao za NK Polet, a prije ovog povratka igrao je u NK Čakovec i od 2008. – 2013. u SV EFM Stuben i od 2013. pa do danas u ASK Goberling. I jedan i drugi klub natječu se u Burgenland ligi.

– Također moramo naglasiti da je u NK Polet igrao i za pionire U-14 da bi nakon toga prešao u školu nogometa NK Čakovec. Pošto se Dražen nalazi na godišnjem odmoru službeno potpisivanje izvršit će naknadno – kažu.

Osim njega u klub je iz susjedne Varaždinske županije došao i 28-godišnji Tomislav Medved. Za NK Varteks iz Varaždina je nastupao u prošloj sezoni, i bio je drugi strijelac MŽNL ČK-VŽ s postignutih 26 golova, 5 manje od Poletovog bivšeg igrača Luke Bobičanca.

U prethodnim sezonama još je igrao za NK Jalžabet, SV Sankt Michael (AUT), NK Zelina, NK HAŠK (Zagreb), NK Sloboda (Varaždin), NK Podravina (Ludbreg). To dovoljno govori o njegovoj kvaliteti i o tome kakvo pojačanje stiglo u redove Poleta.

Treće pojačanje kluba je 18-godišnji Dominik Filipović, vrlo kvalitetan obrambeni mladi igračkoji dolazi iz NŠ Međimurje (Čakovec).

– Novim igračima kluba želimo dobrodošlicu u klub i u novu sredinu te puno sreće i sportskog uspjeha, a što manje ozljeda. O eventualnim novim pojačanjima kluba obavijestit ćemo vas putem naše web stranice, a također vam uskoro donosimo i raspored prijateljskih utakmica koje zasigurno nestrpljivo očekujete.

Početak prvenstva Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin je 19. kolovoza 2017., a trener Stevica Žganec prvi pripremni trening zakazao je za 10. srpanj 2017. – poručuju iz Poleta.

Sve aktualnosti i vijesti možete saznati i na njihovim Facebook stranicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije