NK JEDINSTVO GORNJI MIHALJEVEC Tisuću posjetitelja na proslavi 40. godišnjice

Nogometni klub Jedinstvo Gornji Mihaljevec ove godine obilježava 40 godina postojanja. Zabavno –rekreacijsko – sportski dio proslave godišnjice održan je u subotu. Sve je započelo rano ujutro oko 6 sati pečenjem vola na ražnji. Podijeljeno je oko 600 porcija, a za sve posjetitelje vol je bio gratis.



Odigrana je revijalna utakmica djece U10 i U12 Škole nogometa Petica. NK Jedinstvo je jedan od suosnivača škole. Nakon toga je odigrana revijalna utakmica generacija igrača koji su obilježili povijest nogometnog kluba. Odazvao se veliki broj igrača, a oko 35 ih je nastupilo u revijalnoj utakmici uz mnoštvo gledatelja.



Za djecu, kojih je bilo mnoštvo postavljeni su dvorci na napuhavanje. Navečer od 20:00 započela je velika fešta uz svirku benda ansambel Žargon iz susjedne Slovenije. Fešti je nazočilo oko tisuću posjetitelja, mnogobrojni su ostali bez slobodnog mjesta, a fešta je potrajala do ranih jutarnjih sati.



Isto tako organizirana je tombola s vrijednim nagradama kao što su putovanje u Rim, putovanje u Gardaland i pršut. Ovim putem NK Jedinstvo zahvaljuje svima koji su nazočili proslavi, prvenstveno generacijama igrača i članova bivših uprava koji su kroz povijest, svako u svoje doba (u dobru i zlu) bili pripadnici kluba.

Zahvala je upućena svima sponzorima koji su omogućili ovu proslavu, zahvala igračima, članovima uprave, navijačima i simpatizerima kluba koji su priskočili u pomoć i odradili lavovski dio posla oko organizacije. Posebna zahvala ide Udruzi žena Udružena iz Gornje Dubrave, čije članice su priskočile u pomoć i na sebe preuzele kompletnu brigu oko podjele hrane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije