MEĐIMURSKE LEPE PUCE najbolje u Maloj Subotici

Igračice NŠ Međimurje – Čakovec nastupile su u četvrtak na Ljetnom turniru za djevojčice u kategoriji uzrasta od 1. do 4. razreda i od 5. do 8. razreda osnovne škole. Turnir je održan u organizaciji NŠ Općine Mala Subotica na nogometnim terenima Nogometnog kluba Spartak Mala Subotica. U obje kategorije turnir se igrao sustavom 9 igrača (8+1) te u vremenskom trajanju utakmice 1 x 15 min.

U kategoriji uzrasta od 1. do 4. razreda nastupilo je pet nogometnih ekipa: NŠ Općine Mala Subotica, NK Trnava Goričan, NŠ Nogometaš 13 zajedno s NK Trnje Trnovec Bartolovečki, NŠ Sveti Martin na Muri i NŠ Međimurje – Čakovec.



Za NŠ Međimurje – Čakovec u kategoriji od 1. do 4. razreda osnovne škole nastupilo je devet igračica, a to su: Lea Bartolić, Lana Zorković, Nicole Murk, Morena Mikulić, Dora Strelec, Anja Horvat, Anja Galina, Ema Jalšovec i Stella Zorković.

U kategoriji uzrasta od 5. do 8. razreda nastupilo je također pet nogometnih ekipa: NŠ Općine Mala Subotica, NK Trnava Goričan, NŠ Nogometaš 13, NK Trnje Trnovec Bartolovečki i NŠ Međimurje – Čakovec.



Za NŠ Međimurje – Čakovec u kategoriji od 5. do 8. razreda osnovne škole nastupilo je 10 igračica: Glorija Hatlek, Noa Kuzmić, Sara Sermek, Ema Puljić, Viktorija Golenko, Ema Kobetić, Ela Kobetić, Michelle Lukman, Lucija Vizinger i Eva Šlezak.

U obje konkurencije NŠ Međimurje – Čakovec je pod vodstvom trenera Brune Matoteka osvojila prvo mjesto s maksimalnim bodovnim učinkom i bez primljenog pogotka te su golmanice Lea Bartolić i Glorija Hatlek proglašene najboljim golmanicama turnira svaka u svojoj kategoriji, a Michelle Lukman podijelila je nagradu za najboljeg strijelca s dvije igračice iz NŠ Općine Mala Subotica s četiri postignuta pogotka.



Iz NŠ Međimurje Čakovec zahvaljuju organizatoru na pozivu i vrhunski organiziranom turniru te ujedno najavljuju da sljedeći turnir za djevojčice organizira Nogometna škola Međimurje Čakovec u mjesecu kolovozu na stadionu SRC Mladost Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije