ŠN ZELENKO – DINAMO najbolji u Pušćinama

Na prvom Pušćine limač kupu titulom najbolje ekipe okitila se ŠN Zelenko-Dinamo, druga je bila ŠN Petica 1, a treća je bila ekipa ŠN Dubravka-Zagorac Turčin.

Nakon grupne faze natjecanja iz svake skupine u četvrtfinale su se plasirale po četiri ekipe. Iz A skupine prošle su sve ekipe (na turnir nije došla ŠN Rudar Ladanje Donje zbog premalog broja igrača), a iz B skupine nije se plasirala ekipa ŠN Nedelišće.

U četvrtfinalima su se sastali ŠN Zelenko-Dinamo – NK Omladinac Novo Selo Rok 3:0, NK Pušćine – NK Dinamo Babinec 2:1, ŠN Petica 1 – NK Sloboda Mihovljan 3:0 te ŠN Dubravka-Zagorac i ŠN Petica 2 3:1.

U polufinalu su se sastali ŠN Zelenko-Dinamo – ŠN Dubravka-Zagorac i NK Pušćine – ŠN Petica 1. U finale su se plasirale ekipe ŠN Zelenko-Dinamo i ŠN Petica 1 tijesnim pobjedama 1:0.

Poraženi u polufinalima Dubravka-Zagorac i Pušćine sastali su se u susretu za 3. mjesto, a Dubravka-Zagorac je uvjerljivo 5:0 svladala ekipu domaćina.

U finalnom susretu je nakon regularnih 20 minuta bilo 0:0 te se pristupilo izvođenju deveteraca. Nakon tri serije udaraca s(p)retniji su bili limači ŠN Zelenko-Dinamo s 1:0.

Najboljim igračem turnira proglašen je Patrik Monaco iz momčadi pobjednika, dok su najbolji strijelac Luka Škvorc – 5 pogodaka i najbolji vratar Emerik Novak iz redova ŠN Petica 1.

Dodijeljena je i nagrada za fair-play. Dobilo ju je NK Pušćine koje je priskočilo u pomoć ekipi ŠN Nedelišće i ‘posudilo’ joj nekoliko igrača kako potonji ne bi imali samo 5 igrača na terenu.

Turnir je prošao u dobrom ozračju i nadamo se da će ovakav turnir postati tradicija te da će dogodine postati još veći i kvalitetniji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije