AKTIVAN SVIBANJ u Školi nogometa Međimurec / Sloboda

>> AKTIVAN SVIBANJ u Školi nogometa Međimurec / Sloboda

Pun događanja bio je mjesec svibanj u školi nogometa Međimurec/Sloboda. Osim redovne sezone koja se polako približavala samome kraju, vodstvo škole nogometa sa stručnim štabom posjetili su dječji vrtić Zvončić Nedelišće. Na pokaznom treningu trener kategorije U10 Ante Begović s nekoliko igrača pokazali su što oni rade u školi nogometa te su se sva djeca iz vrtića uključila u trening. Bilo je ovo neopisivo iskustvo za najmlađe, a nekoliko njih već se sljedeći tjedan pokazalo na treningu u kategoriji U6.



U subotu 20. svibnja u Slakovcu održano je druženje roditelja i djece iz škole nogometa. Druženje je započelo već u podnevnim satima, a osim druženja, odličnog roštilja i osvježavajućih pića najmlađe kategorije su međusobno odigrale nekoliko prijateljskih susreta, dok je kategorija U17 u prvenstvenom susretu svladala ŠN Sveti Juraj. U posljednjem susretu na teren su izašli i roditelji koji su snage odmjerili s veteranima NK Slobode. Susret je završio s miroljubivih 4:4.



Već sljedeći tjedan slijedila je najveća nagrada za ovu najmanju školu nogometa u kvalitetnoj međimurskoj ligi. Kategorija U12 svladala je Nogometaš 13 i time potvrdila naslov prvaka u svojoj kategoriji. Pehar za osvojen naslov uručio im je član IO Međimurskog nogometnog saveza i član komisije za mlade Vladimir Balent. Nakon susreta organizirana je proslava s roditeljima i članovima Upravnog odbora škole nogometa koja je potrajala duboko u noć.



Mirnije neće biti ni u mjesecu lipnju, naime roditelji i djeca iz škole nogometa zajedno će na ljetovanje u Čiovo od 15. do 18. lipnja gdje će ih ugostiti predsjednik Slobode Mladen Novak sa suprugom Ivankom kojima se vodstvo škole ovom prilikom zahvaljuje. Osim što će posjetiti Poljud i gradove u okolici, u petak 16. lipnja odigrat će turnir u obližnjem naselju Mravinci.



Nakon što će se vratiti s puta čeka ih puno posla jer 24. i 25. lipnja organizatori su turnira Hraščica kup 2017. Turnir će se odvijati u kategorijama U6, U8, U10, U12, U15 i U17, a ujedno pozivaju sve zainteresirane škole i klubove da se mogu prijaviti, ako žele nastupati.



Spajanje mlađih uzrasta Međimurca i Slobode, odnosno osnivanje škole nogometa napravljeno je u prošloj godini u ljetnim mjesecima, nakon što je u Međimurju započeo pilot projekt liga škola nogometa. U školi je trenutno oko 90 igrača, a nastupaju u svim kategorijama od najmlađih U6 do juniorske momčadi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije