Krenule su prijave za Pan Ljetnu ligu Koprivnica, prva nagrada 20.000 kuna

Pan Ljetna liga Koprivnica održat će se od 23. lipnja do 8. srpnja 2017. godine u popodnevnim i večernjim satima na malonogometnom terenu s umjetnom travom na Gradskom stadionu u Koprivnici.

Organizator je Koprivnička udruga za rekreativni sport, a glavni pokrovitelj Grad Koprivnica.

Riječ je o seniorskom malonogometnom turniru koji će se igrati na umjetnoj travi, s pet igrača i vratarom, s akumuliranim prekršajima i golovima širokim pet metara. Dozvoljen je nastup i amaterima i registriranim igračima. Kotizacija po momčadi iznosi 800 kuna.

Nagrada za prvo mjesto iznosi 20.000 kuna, za drugo 8.000 kuna, za treće 4.000 kuna te za četvrto mjesto 1.000 kn. Uz to, predviđene su i posebne nagrade za najboljeg igrača, strijelca i vratara turnira.

Prijave se primaju do 19. lipnja na brojeve telefona 099 665 2351 i 099 319 0094.

– Ljetna liga nekad je bila vrlo popularna u Koprivnici te je na starom betonskom rukometnom igralištu okupljala velik broj momčadi i gledatelja. Naš je cilj da ljubiteljima nogometa na istome mjestu, ali u novim, poboljšanim uvjetima ponudimo priliku za natjecanje, zabavu, druženje i uživanje u ljetno vrijeme krajem lipnja i početkom srpnja, kad su ostala sportska natjecanja uglavnom u mirovanju. Imamo i želju i znanje da napravimo Ljetnu ligu na tragu onih nekadašnjih kojih se svi rado sjećaju – rekao je Tomislav Zalar, predsjednik KURS-a, na konferenciji za novinare.

Tijekom trajanja turnira očekuje se velik odaziv gledatelja koje će dočekati bogata ponuda hrane i osvježavajućih pića. Posebno za ovu priliku, na istočnoj strani malonogometnog terena bit će postavljene i montažne tribine kako bi se posjetiteljima pružila potrebna udobnost za praćenje natjecanja. A pripremaju se i neka iznenađenja.

Veliku potporu ponovnom pokretanju ljetnog malonogometnog turnira dao je i Grad Koprivnica.

– Uvjeren sam da će Ljetna liga iz godine u godinu samo rasti i da će ponovno privlačiti publiku u velikom broju kao i prije 10-15 godina – izjavio je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Predsjednica Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice Jasmina Stričević uvjerena je da će Pan Ljetna liga biti pravi spektakl u vrućim ljetnim danima.

– Ljetna liga u prijašnjim je godinama skupljala puno nogometaša i građana. Očekujem da će opet biti tako, na zadovoljstvo i udruge KURS i Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice te Grada Koprivnice – naglasila je Jasmina Stričević.

U pripremi je i nekoliko revijalnih susreta, a završne utakmice bit će prenošene u programu Sportske televizije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije