NOGOMETNE KAZNE Pirotehnička sredstva u terenu i polijevanje suca

U posljednjem kolu 1. HNL za žene Trnava dočekuje Neretvu, dok Katrina Zrinski gostuje kod Osijeka.

U posljednjem kolu 3. HNL istok prvak Međimurje u 17:30 sati dočekuje na stadionu Mladosti u Čakovcu Đakovo – Croatiju. Čakovčani jesu prvaci, no za sada je glavna tema nedobivanje licence za viši rang.

U MŽNL Čakovec – Varaždin u petak u 18:00 sati igraju Polet Sveti Martin na Muri i Podravina. Svi ostali susreti pretposljednjeg kola igraju se u isto vrijeme u nedjelju u 17:30 sati, a parovi su: Zelengaj – Sloboda (S), Nedeljanec – Mladost Komet, Varteks – Međimurec, Pušćine – Rudar, Zadrugar – Sloga (Č), Jalžabet – Nedelišće i Novi Marof – Plitvica (G). Začelje tablice je prilično zgusnuto i čeka nas zanimljiva završnica ove lige.

NK Nedelišće ne može na dva mjeseca računati na Ninu Pintarića i njegova kazna traje od 28. srpnja. Nenad Marčec kao predstavnik Nedelišća dobio je kaznu od 500 kuna kao i klub NK Nedelišće zbog isključenog igrača, udaljenog predstavnika kluba i trojice opomenutih igrača. Mladost Komet je dobila ukor jer licencirani trener nije bio na klupi.

U svim županijskim nogometnim ligama opominju se klubovi koji nisu podmirili svoje finacijske obveze prema Međimurskom nogometnom savezu da to učine u što kraćem roku.

U 1. ŽNL NK Dinamo Domašinec kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog ubacivanja pirotehničkih sredstva u teren za igru. U subotu u 17:30 sati igraju Mladost (Pal.) – Naprijed, Centrometal – Polet (P) i Omladinac (NSR) – Graničar (K) te u nedjelju Spartak – Galeb, Dinamo (D) – Mladost (I), Mladost (SM) – Sloga (Š), Trnava – Jedinstvo (GM) i BSK – Hodošan.

U 2. ŽNL skupina A NK Borac PMP Turčišće kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog polijevanja suca od strane gledatelja. U subotu u 17:30 sati igraju Dinamo (P) – Kraljevčan 38 te u nedjelju Jedinstvo (NSD) – Podturen, Croatia – ČSK, Dubravčan – Omladinac (DS), Dubrava – Borac PMP, Drava (DM) – Vidovčan, Mladost (D) – Strahoninec i Budućnost (M) – Bratstvo (SV).

U 2. ŽNL skupina B NK Bratstvo Jurovec kažnjava se ukorom jer licencirani trener nije bio prisutan na klupi za pričuvne igrače. U subotu igraju u derbiju začelja Donji Koncovčak – Trnovec, a u nedjelju Zasadbreg 77 – Bratstvo (J), Mali Mihaljevec – Plavi (Pek.), Hajduk (B) – Šenkovec, Sloboda (M) – Venera PMP, Sokol – Hajduk Vindija (Š), Pobjeda – Mura i Omladinac (M) – Vučetinec.

U 3. ŽNL u nedjelju igraju Mladost (S) – Radnički, Otok – Drava (K), Draškovec-Geothermae – Parag, Borac (DH) – Budućnost (P) i Jadran – Napredak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije