ANTONIA RUŽIĆ u Zagrebu i Rakovniku

Vrlo dobar rezultat ostvarila je Antonia Ružić na međunarodnom teniskom turniru iz kalendara Tennis Europe za dječake i djevojčice do 14 godina održanom u Zagrebu.

Antonia je na turniru postavljena za šestu nositeljicu. U prvom kolu pobijedila je Doroteju Petrović iz Srbije 61 62, u drugom Austrijanku Laru Nedeljkovic 64 75, a u trećem kolu Laru Hraščanec iz Hrvatske 61 63. Nažalost u četvrtfinalnom susretu poražena je od treće nositeljice, Ruskinje Tatiane Muzykantskaye rezultatom 64 64.

Odličan rezultat, jedan od najboljih rezultata dosadašnje karijere, ostvarila je Antonia Ružić na međunarodnom teniskom turniru 1. ranga iz kalendara Tennis Europe koji je održan u Rakovniku u Češkoj.

Pobjedama protiv Čehinje Kristyne Kostelne 61 62, Sofie Ifailove iz Ukrajine bez borbe, Agate Cerna iz Češke 62 76, Poljakinje Wygonowske 64 64 i u polufinalu protiv Čehinje Linde Fruhvirtove 64 62, plasirala se u finale turnira. U finalnom susretu bolje od nje bila je šestorangirana europska igračica i prva nositeljica turnira Darja Vidmanova iz Češke 75 60.

Solidan rezultat Antonia je ostvarila i u konkurenciji parova. U paru s Kineskinjom Dong Na plasirala se u polufinale turnira. Veliki broj bodova ostvaren na ovoj turniru Antoniji je donio i veliki pomak na europskoj rang listi na kojoj trenutno zauzima 35. mjesto.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije