NK PODTUREN: ‘Glavnu ulogu imao je sudac’

Iz Nogometnog kluba Podturen stigao nam je dopis nakon poraza u derbiju od Dinama Palovca 1:0 koji prenosimo u cijelosti:

‘Na derbiju II. županijske lige skupina A nažalost opet je glavnu ulogu imao glavni sudac utakmice umjesto da igrači obje momčadi budu u prvom planu. Umjesto da jedan derbi (prvi protiv drugoga) i dobru utakmicu odsudi na kvalitetnoj razini (on to može) on odsudi tendeciozno za domaćina kojemu to smatramo nije trebalo.

Oni bi pobijedili ili najmanje odigrali neriješeno i bez sudačkog vjetra u leđa. Svi koji su bili na utakmici vidjeli su to.

U privitku vam je i snimka jednog detalja gdje samo sudac ne vidi (ili ne želi vidjeti) prekršaj za najstrožu kaznu, bilo je i drugih situacija (to si neka riješe u okviru analize u sudačkoj organizaciji).


Naša momčad je mlada tu su polovica njih još juniori i teško im pada kad te netko tako zakida u igri.

Zaato molimo gospodu iz Međimurskog nogometnog saveza da na takve derbije delegiraju neutralne suce, a primjer je utakmica tjedan dana prije gdje smo ugostili NK Dubravčan iz Donje Dubrave i odigrana je lijepa utakmica s preokretima rezultata.

Našim kolegama i prijateljima iz NK Dinamo Palovec čestitamo na pobjedi i želimo im puno uspjeha u višem rangu (teoretski nisu još sigurni, ali valjda neće pokleknuti).’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije