TRČANJEM DJECE, MAMA I TATA završen još jedan Športko

Zajedničkim trčanjem roditelja i djece na stazi kod 1. OŠ Čakovec završena je posljednje sportska subota ovogodišnjeg Športka. Športska subota je osim Krosa mama, tata trčimo zajedno uključivala je i tenis koji je zbog lošeg vremena odrađen u ovom terminu u dvorani 1. OŠ Čakovec.



Dvije etape Športka značile su i dvostruko zadovoljstvo, što je potvrdila i Iva Pavlic iz Čakovca. Majka dvije djevojčice, šestogodišnje Niki i trogodišnje Kim, izjavila je kako su njezine cure ove godine po prvi put sudjelovale na Športku te da su oduševljene. ‘Upisali smo ih da vidimo kako curama leži sport odnosno što ih zanima. Mogu reći da je to bio pun pogodak jer je Niki oduševljena tenisom, a Kim se pokazala kao svestrana sportašica’, rekla je ponosna majka. Iva Pavlic ponovila je ono što su mnogi roditelji govorili protekla dva mjeseca od početka serijala Športko: ‘Uzbuđenje u domu raste kako se približava subota. Sve je podređeno sportskim subotama i vidi se kako obje djevojčice uživaju’, naglasila je i dodala kako je sve odlično organizirano. Obitelj Pavlic jedna je 100-tinjak obitelji s predškolskom djecom koje su se prijavile na ovogodišnji Športko.



Manifestaciju već 12.-tu godinu za redom organizira Udruge za sport djece i mlade, a tajnica udruge Tea Kolarić naglasila je kako je upravo na zajedničkoj utrci roditelja i djece najživlje i najveselije. Kolarić je kazala kako je i ove godine interes bio velik, ali da baš vrijeme nije surađivalo s mladim Čakovčancima – čak dvije sportske subote planirane na otvorenom bile su odgođene odnosno prolongirane na ovu subotu.



‘No, i ovako je ispalo odlično. Prvo smo se zagrijali na tenisu, a nakon toga stavili točku na i trčanjem’, istaknula je. Na ovogodišnjem Športku, vrtićka djeca upoznala su se osnovama atletike, gimnastike, plivanja i tenisa, vozila su bicikle po Perivoju Zrinski, vježbala s lopticama i na kraju trčala s roditeljima.



Za mlade sportaše ostalo je još samo završno druženje na kojem će svi sudionici dobiti medalje i priznanja. Druženje će biti organizirano u subotu 27. svibnja na čakovečkom Trgu republike s početkom u 11 sati. Iz Udruge zahvaljuju Gradu Čakovcu, glavnom pokrovitelju, ali i brojnim tvrtkama koje pomažu ovaj projekt koji okuplja preko 100-tinjak djece svake godine.

REZULTATI MAMA, TATA TRČIMO ZAJEDNO

Djeca do 4 godine:
1. David Gavez
2. Mihael Martinec
3. Filip Dolar

Djeca do 6 godina:
1. Nela Kovačić
2. David Faić
3. Leo Krznarić

Predškolci:
1. Maja Bedić
2. Oleg Jeđut
3. Matej Novak

Djeca do 4 godine i jedan roditelj
1. David Gavez i tata Simon
2. Mihael Martinec i tata Nikola
3. Filip Dolar i mama Sanja

Djeca do 6 godina i jedan roditelj
1. David Faić i mama Bojana
2. Nela Kovačić i mama Mihaela
3. Lara Beli i tata Rajko



Djeca do 4 godine i dva roditelja
1. Nicole i Ena Novak, mama Danijela i tata Siniša
2. David Gavez i Ervin Petrlik, mame Kristina i Maja i tata Simon
3. Ivna Subotić i Mila Kolarić, mama Tea i tata Marko

Djeca do 6 godina i dva roditelja
1. Vinko Blažon, mama Tatjana i tata Nikola
2. Viktoria Klobučarić, mama Kristina i tata Tomislav
3. Grga Brnadić, mama Branka i tata Davor

Predškolci i jedan roditelj:
1. Oleg Jeđut i tata Damir
2. Niko Trupković i tata Dušan
3. Matej Novak i tata Dario

Predškolci i dva roditelja:
1. Oleg Jeđut, mama Iva i tata Damir
2. Matej Novak, mama Mihaela i tata Dario
3. Vinko i Luka Horvat, Ana Bedić, mame Željka i Ana

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije