DERBI PRVENSTVA Dinamo Palovec dočekuje Podturen

Dvadeset i šesto prvenstveno kolo 2. Međimurske lige A donosi u Palovcu derbi kola, odnosno derbi prvenstva, vodećeg Dinama i drugoplasiranog Podturna. Dinamo je u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvario 23 pobjede, 1 neriješen rezultat uz jedan poraz. Postigao je 100 pogodaka, primio 17 te osvojio 70. bodova.

Podturen nije izgubio službenu utakmicu još od rujna 2015. godine što se malo koja ekipa može pohvaliti, dok su u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarili 19 pobjeda i 6 neriješena rezultata osvojivši 63 boda, sedam manje od Dinama. Pred utakmicu porazgovarali smo s trenerima.

NK Podturen

Ivan Dominić Đoni: ‘Iako ćemo nastupiti jako oslabljeni siguran sam da će oni igrači koji istrče dati više od maksimuma i opravdati ukazano povjerenje i da ćemo na kraju ostvariti pobjedu nad kvalitetnim protivnikom.’

Neven Bujanić: ‘Očekujem borbenu, neizvjesnu i uzbudljivu utakmicu dvaju kvalitetnih protivnika najboljih u ligi. Ulazimo u utakmicu maksimalno motivirani i vjerujem u svoju ekipu da ćemo ostvariti pobjedu.’ Utakmica se igra u subotu, a započinje u 17 sati. Suci utakmice su Juras, B. Križarić, Felker, delegat D. Kovač.

U subotu još imamo veliki susjedski derbi Bratstvo (SV) – Strahoninec, Jurčec, Ž.Novak, Rodrigue; Sokač.

Nedjelja:
Jedinstvo (NSD) – Croatia, Kukovec, M. Mesarić, Graf; Đuranec,
Dubravčan – ČSK, Filipić, Kedmenec, I. Vlahek; A. Vlahek,
Dubrava – Kraljevčan 38, Bacinger, Bašek, Pintarić; Posedi,
Drava (DM) – Omladinac (DS), Filipčić, Fažon, V. Baksa; Zadravec,
Mladost (D) – Borac PMP, Bubek, Vuk, Sanjković; I. Kovač,
Budućnost (M) – Vidovčan, G. Žganec, Kantoci, Klobučarić; Puklavec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije