ŽELJKO GOLIK: ‘I mnogo bolje ekipe bi teško izdržale’

Rukometašice Zrinskog pobijedile su u srijedu u Čakovcu Zamet 29:21 i time su osigurale prvoligaški status. O utakmici, ali i cijeloj sezoni, osvrt nam je dao čakovečki trener Željko Golik:

‘Bez obzira na sve okolnosti tokom čitavog prvenstva, povrede, odlasci igračica tijekom prvenstva, puno utakmica u drugom dijelu prvenstva, tankog igračkog kadra, dosta nespretnog rasoporeda utakmica, ova jučer je bila najbolja utakmica u čitavoj sezoni. Istina i prije te utakmice Zrinskice su gotovo osigurale opstanak u najboljem rukometnom rangu i iduću sezonu. Motivacija je bila na visokom nivou što je i rezultiralo odličnom igrom u kojoj nije bilo slabog mjesta na terenu.

Preostale su još za odigrati dvije utakmice, a prva je idući vikend 27. svibnja u Bjelovaru i nakon toga 3. lipnja u Čakovcu protiv ekipe Arena Pula. Već sada možemo konstatirati da je cilj ostvaren, a to je bio opstanak u prvoj ligi.

Još jednom treba ponoviti dabi i mnogo bolje ekipe to teško izdržale, a radi se o odlascima. Od prošle sezone u našim redovima više nema Gavrić, Lupić, Maljak, Horvat, Posavec Stela, Brgles, Vrček, Prevendar, a pristigle su nam u drugom dijelu Elez i Papac koja se povrijedila nakon tri utakmice.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije