STOLNI TENIS: U Šenkovcu odigran 2. Memorijal Damira Debana

Stolnoteniski klub Šenkovec u subotu je u dvorani SRC”Gorčica organizirao Otvoreno prvenstvo kluba – 2. Memorijal Damira Debana, u spomen na pred dvije godine prerano preminuloga svojega člana. Na samom početku predsjednik kluba Dražen Korent je obnovio uspomene na prijatelja i dugogodišnjega suigrača, kojemu je minutom šutnje odana i dužna počast.

Trideset dvoje igrača i igračica nakon toga odigralo kvalifikacije u osam skupina od po 4, a po dvoje najuspješnijih iz svake skupine zatim kup sustavom i završnicu. U vrlo jakoj konkurenciji igrača i igračica iz međimurskih klubova najuspješnijima su se pokazali članovi STK Putjana pa su se u finalu sastali Boris Preksavec i Eugen Šimon.

Bolji je bio Preksavec koji na cijelom turniru nije izgubio niti jedan set, a njegova žrtva je u polufinalu bio i pobjednik 1. Memorijala Matija Barić iz kluba organizatora, dok je Šimon do finala došao preko Dejana Ivanuše iz Lopatinca.

Pobjednik je, osim pokala za prvo mjesto, iz ruku predsjednika Korenta i voditeljice Maje Trupković primio i prijelazni pokal Memorijala, a pokale su osvojila i preostala trojica polufinalista. Turnir je završio ugodnim druženjem učesnika i gostiju.

REZULTATI
Četvrtfinale: Barić – Anja Novak (Šen) 3:0, Preksavec – Zoran Vidović (Šen) 3:0, Ivanuša – Danko Šimon (Čakovec) 3:0, E. Šimon – Nino Bašek (Mala Subotica) 3:1; polufinale: Preksavec – Barić 3:0, E. Šimon – De. Ivanuša 3:0, finale: Boris Preksavec – Eugen Šimon 3:0 (11:4, 11:4, 11:8).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije