KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Međimurec poražen kod kuće

U poslijepodnevnom terminu Međužupanijske nogometne lige Čakovec – Varaždin imali smo samo jedan međimurski klub u akciji. Međimurec je na svom terenu ugostio Jalžabet. Prvo poluvrijeme pripalo je gostima 0:2. Međimurec je smanjio na 1:2, no gosti odlaze na 1:3. Međimurec smanjuje i na 2:3 no više od toga nije išlo i bodovi odlaze gostima.

MŽNL Čakovec – Varaždin: subota Sloboda (S) – Plitvica (G) 2:1, Nedelišće – Podravina 0:1, Rudar – Novi Marof 3:3, Mladost Komet – Zadrugar 3:0 i Zelengaj – Pušćine 1:3. Nedjelja u Sloga (Č) – Polet (SMnM) 0:6, Međimurec – Jalžabet 2:3, Nedeljanec – Varteks 0:2.


>>> I VODILI I GUBILI pa remizirali

>>> POLETOVA (SMNM) ŠESTICA za naslov prvaka

>>> VIDEC I KORPAR za veliko finale ŽNK Trnave Goričan

1. ŽNL: Kiša golova

Puno golova je palo u ovome kolu, a najviše u Gornjem Mihaljevcu gdje je Jedinstvo pobijedilo Mladost Palinovec 6:5. U Kotoribi je Graničar ispratio Trnavu s čak 8:0 s pet golova u prvom dijelu i tri u nastavku.

Pale su i dvije gostujuće šestice. Mladost (I) je poražena od BSK 0:6 s tri gola u svakom dijelu, a na isti način je Naprijed poražen od Omladinca (NSR) 0:6.

Sloga (Š) je poražena od Hodošana 1:2. Poluvrijeme je bilo 1:1, a u nastavku gostima gol donosi puni plijen. Galeb je porazio lidera Dinama (D) 4:1. Poluvrijeme je bilo 2:0. Spartak je s dva gola u drugom poluvremenu bio bolji od Centrometala 2:0.

1. ŽNL: subota Polet (P) – Mladost (SM) 0:1, nedjelja Jedinstvo (GM) – Mladost (Pal.) 6:5, Sloga (Š) – Hodošan 1:2, Mladost (I) – BSK 0:6, Graničar (K) – Trnava 8:0, Galeb – Dinamo (D) 4:1, Naprijed – Omladinac (NSR) 0:6 i Spartak – Centrometal 2:0.

2. ŽNL skupina A: Sedmica Strahoninca

Ekipe sa začelja lige upisale su pobjede u ovom kolu. Strahoninec je kod kuće bio uvjerljiv protiv Jedinstva (NSnD) 7:3. Poluvrijeme je bilo 2:2, a u nastavku čak pet golova domaćina. Veliko iznenađenje u Donjem Kraljevcu gdje je Kraljevčan poražen od posljednje Drave (DM) 1:3. Poluvrijeme je bilo 1:1, a u nastavku dva gostujuća boda za sva tri boda.

Vidovčan je poražen od Bratstva (SV) 2:4. Gosti su na poluvremenu vodili 0:3. Borac je poražen kod kuće od Budućnosti (M) 0:1 golom u drugom poluvremenu. Omladinac (DS) pobijedio je Mladost (D) 3:2. Na odmor se otišlo rezultatom 1:1.

ČSK je bio bolji od Dubrave 2:0 s golom u svakom poluvremenu. Podturen je porazio Dubravčana 4:3. I na poluvremenu je bilo minimalnih 2:1. Croatia je poražena od Dinama (P) 1:3 nakon što je poluvrijeme bilo 0:2.

2. ŽNL skupina A: nedjelja Strahoninec – Jedinstvo (NSD) 7:3, Vidovčan – Bratstvo (SV) 2:4, Borac PMP – Budućnost (M) 0:1, Omladinac (DS) – Mladost (D) 3:2, Kraljevčan 38 – Drava (DM) 1:3, ČSK – Dubrava 2:0, Podturen – Dubravčan 4:3, Croatia – Dinamo (P) 1:3.

2. ŽNL skupina B: Donji Koncovčak se spašava?

U Malom Mihaljevcu poraz domaćina od posljednjeg Donjeg Koncovčaka 1:2. Poluvrijeme je bilo 1:1, a gol gostiju u nastavku donio im je sva tri boda i izjednačenje s Vučetincem na tablici koji je sada posljednji na tablici.

Mura i Zasadbreg završili su 1:1 s golom gostiju u prvom dijelu i domaćina u nastavku. Venera je teško stradala kod kuće od Omladinca (M) 2:7. Već je poluvrijeme bilo 0:4. Šenkovec je poražen od Pobjede 1:5. Poluvrijeme je bilo 0:1.

Trnovec je izgubio od lidera Sokola 2:4. Ekipa iz Vratišinca je na poluvremenu imala minimalnih 0:1. Plavi su u Peklenici bili bolji od Slobode (M) 3:0 s dva gola u prvom dijelu i jednim u nastavku. Bratstvo (J) je visoko porazilo Hajduk (B) 7:0.

2. ŽNL skupina B: subota Hajduk Vindija (Š) – Vučetinec 5:0, nedjelja Mura – Zasadbreg 77 1:1, Venera PMP – Omladinac (M) 2:7, Šenkovec – Pobjeda 1:5, Trnovec – Sokol 2:4, Plavi (Pek.) – Sloboda (M) 3:0, Bratstvo (J) – Hajduk (B) 7:0, Mali Mihaljevec – Donji Koncovčak 1:2.

3. ŽNL: Budućnosti (P) derbi, kiks Radničkog

U derbiju kola Budućnost (P) je pobijedila Jadran 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. Drava (K) je visoko porazila Torpedo 7:3. Poluvrijeme je bilo 3:0.

Radnički je kiksao kod kuće izgubivši od Borca (DH) 0:1 golom u drugom dijelu. Otok je preokretom pobijedio Draškovec 3:2 nakon što je na poluvremenu gubio 0:1.

3. ŽNL: subota Bratstvo (P) – Napredak 4:1, nedjelja Budućnost (P) – Jadran 2:1, Drava (K) – Torpedo 7:3, Radnički – Borac (DH) 0:1, Otok – Draškovec-Geothermae 3:2. Mladost (S) i Parag su bili slobodni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije