U GOJANEC po nastavak pozitivnog niza

Šest kola prije kraja prvenstva nogometaši Nedelišća nalaze se na 2. mjestu i praktički ne mogu ispasti iz kruga četiri najbolja kluba lige. Vodeći Polet protiv nikoga ne ispušta bodove i suvereno ide prema naslovu prvaka, no puno je zanimljivije u borbi za ostanak u ligi gdje čak polovica klubova strepi i nada se kiksu suparnika.

Pred našom momčadi je gostovanje u Gojancu koje nam je ostalo u lijepom sjećanju od prošle godine i obrane naslova prvaka. Plitvica je izuzetno nepredvidljiva i svakome neugodan protivnik, no nalaze se na tek na pretposljednjem 15. mjestu s 25 bodova (8 pobjeda, 1 remi, 15 poraza) i gol-razlikom 41:75. Najbolji klupski strijelac je Luka Tomašić sa 16 pogodaka, a slijedi ga Jošua Horvat s 11.

U 12 domaćih utakmica osvojili su 19 bodova (6 pobjeda, 1 remi, 5 poraza), a u devet proljetnih kola osvojili su devet bodova. Momčadi su se u MŽNL dosad susrele pet puta, a Nedelišće je svaki put upisalo pobjedu s impresivnom gol-razlikom 21:3, no u oba susreta odigrana u Gojancu pobjede su bile minimalne (1:0, 2:1). Zbog žutih kartona u našem sastavu neće biti Nine Pintarića.

Utakmica 25. kola MŽNL Čakovec-Varaždin između Plitvice i Nedelišća odigrat će se u nedjelju (7. svibnja) u Gojancu s početkom u 17:00 sati, donosi portal NK Nedelišće.

Glavni sudac: Željko Turk (Zebanec)
1. pomoćni sudac: Tomislav Čurila (Kuršanec)
2. pomoćni sudac: Ivica Felker (Strahoninec)
Delegat: Stanko Loparić (Globočec Ludbreški)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije