SPORTSKI VIKEND Dođite na susret Zrinski – Podravka Vegeta i polumaraton Zrinski

U 14. kolu 1. HNL za žene naši klubovi igraju domaće utakmice. Trnava je domaćin Marjanu, a Katarina Zrinski Lepoglavi.

U 3. HNL istok Međimurje gostuje u Belišću u subotu u 17:00 sati i pobjedom će nastojati očuvati lidersku poziciju.

U MŽNL u subotu u 17:00 sati igraju Sloboda (S) – Nedelišće, Rudar – Podravina, Mladost Komet – Novi Marof i Zelengaj Jalžabet, u nedjelju u 10:00 sati Sloga (Č) – Plitvica (G) te od 17:00 sati Međimurec – Polet (SMnM), Varteks – Pušćine i Nedeljanec – Zadrugar.

U 1. ŽNL u tri subotnja susreta od 17:00 sati igraju Mladost (I) – Jedinstvo (GM), Polet (P) – BSK i Centrometal – Omladinac (NSR), a u nedjelju Sloga (Š) – Mladost (Pal.), Graničar (K) – Hodošan, Galeb – Trnava, Naprijed – Mladost (SM) i Spartak – Dinamo (D).

U 2. ŽNL skupina A subotnji susret je Dinamo (P) – Dubravčan, a u nedjelju se sastaju Vidovčan – Jedinstvo (NSD), Borac PMP – Strahoninec, Omladinac (DS) – Bratstvo (SV), Kraljevčan 38 – Budućnost (M), ČSK – Mladost (D), Podturen – Drava (DM) i Croatia – Dubrava.

U 2. ŽNL skupina B u subotu igraju Hajduk Vindija (Š) – Zasadbreg 77 i Donji Koncovčak – Hajduk (B), dok su nedjeljni parovi Venera PMP – Mura, Šenkovec – Vučetinec, Trnovec – Omladinac (M), Plavi (Pek.) – Pobjeda, Bratstvo (J) – Sokol i Mali Mihaljevec – Sloboda (M).

U 3. ŽNL u nedjelju igraju Parag – Napredak (u Gornjem Kraljevcu), Bratstvo (P) – Mladost (S), Drava (K) – Jadran, Otok – Torpedo, Draškovec-Geothermae – Borac (DH). Budućnost (P) i Radnički su slobodni.

U 1. rukometnoj ligi za žene Zrinski dočekuje Podravku u subotu u 19:00 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu. Kod rukometaša u 2. ligi Prelog je gost Zaprešiću, dok u 3. ligi Nedelišće i Ilova igraju u subotu u 18:00 sati te druge ekipe Garešnice i Čakovca od 17:00 sati.

U 2. ligi kod odbojkašica Kaštel dočekuje Petrinju u subotu u 15:00 sati, a Štrigova je domaćin Mladosti III od 19:00 sati.

Nakon deset uzastopnih i vrlo uspješnih godina organizacije utrke u Čakovcu pod nazivom ‘Utrka Grada Čakovca’, Atletski klub Međimurje odlučio se na iskorak i u nedjelju 30. travnja organizirati po prvi puta polumaratonsku utrku u Čakovcu. Radi se o mnogo zahtjevnijem natjecanju za organizatora, ali zasigurno s boljim odazivom jer će se umjesto u srijedu, kada se redovito održavala Utrka Grada Čakovca, polumaratonska utrka održavati u nedjelju u prijepodnevnim satima od 10:00 sati. Sve detalje možete naći ovdje.

Teniski klub Franjo Punčec Čakovec osamnaestu godinu za redom organizator je CROATIA CUP-a, međunarodnog teniskog turnira za dječake i djevojčice do 12 godina uvrštenog u kalendar TENNIS EUROPE. Croatia cup godinama je u tom uzrastu najjači teniski turnir u Hrvatskoj, a po broju igrača i broju država među najznačajnijim teniskim turnirima u Europi. Ove godine na turniru će sudjelovati više od stotinu natjecatelja iz SAD-a, SAD-a, Češke, Velike Britanije, Francuske, Švedske, Austrije, Srbije, Mađarske, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Rusije, Njemačke, Slovačke, Poljske, Rumunjske, Ukrajine, i Hrvatske, a očekuje sve veliki broj uzvanika, novinara i teniske publike iz Hrvatske i inozemstva. Turnir će se održati od od 29. travnja do 5. svibnja na terenima kluba u Čakovcu. Kvalifikacijski susreti na rasporedu su od subote do nedjelje, a susreti glavnog turnira od ponedjeljka do petka, kada je predviđeno održavanje finalnih susreta.

U nedjelju će se održati tradicionalni međunarodni streličarski turnir povodom Dana Međimurske županije Veliki pehar Nikole Zrinskog u jezeru kraj starog grada Zrinskih. Nastupit će oko stotinu streličara iz Slovenije, BiH te Hrvatske. Početak turnira bit će u 10 sati. Iz kluba domaćina Katarina Zrinski Čakovec nastupit će 20 streličara. Pozivamo sve zainteresirane da dođu pogledati majstore streličarstva na djelu.

Poluzavršno natjecanje prvenstva Hrvatske u mini košarci regije Sjever za dječake U11 i dječake U9 će se održati u subotu u Ivanovcu, u dvorani snovne škole. Pravo sudjelovanja su stekli 1. i 2. iz ligaškog dijela odigranog po međužupanijskim skupinama A i B u kategoriji U11 i dvije ekipe u kategoriji U9. Tko će sve igrati i raspored pogledajte ovdje.

Serijal Športko za predškolce nastavlja se vodenim poligonom u subotu od 11:00 sati na gradskim bazenima u Čakovcu. Zadaci za djecu bit će provlačenje kroz obruč, puhanje loptice i kratki zaron.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije