PODTUREN Započeli treninzi za djevojčice u NŠ Nogometaš 13

>> PODTUREN Započeli treninzi za djevojčice u NŠ Nogometaš 13

Na inicijativu Hrvatskog nogometnog saveza i uz podršku Nogometnog saveza Međimurja, u Podturnu su, u sklopu Nogometne škole Nogometaš 13, započeli treninzi za djevojčice.

U okviru razvojnog programa Razvoj ženskog nogometa u suradnji UEFE i HNS-a provodit će se sustavni trening u našoj nogometnoj školi pod stručnim nadzorom Hrvoja Goričanca, instruktora za žensko nogometno središte Sjever Varaždin – Čakovec.

Trening se održava potpuno besplatno za korisnice jednom tjedno u trajanju od tri mjeseca, nakon čega će brigu o ekipi dalje preuzeti educirani i stručno osposobljen trener naše škole.

Do sada se pozivu odazvalo dvadesetak djevojčica iz Podturna i okolnih mjesta, a nadamo se da to nije i konačan broj. Stoga pozivaju sve zainteresirane djevojčice da se jave, a rad Nogometne škole Nogometaš 13 možete pratiti na istoimenoj fb stranici.

Iznad svega nogomet je samo igra. Tako da je najvažnije uživanje u sudjelovanju, druženje i zajedništvo, fizički i psihički razvoj, obuhvaćajući i njegujući načela Fair Playa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije