NAGRADNA IGRA Međimurec i Nedelišće traže put u veliko finale

>> NAGRADNA IGRA Međimurec i Nedelišće traže put u veliko finale

U srijedu smo saznali polufinaliste juniorskog nogometnog kupa gdje je najveće iznenađenje napravila Mladost Sveta Marija koja je izbacila Međimurje rezultatom 3:2. U prostorijama Međimurskog nogometnog saveza izvučeni su parovi polufinala Kupa za juniore. U srijedu 17. svibnja igrat će NŠ Sveti Juraj na Bregu i NŠ Sveti Martin. U Prelogu će u isto vrijeme Mladost Komet ugostiti Mladost iz Svete Marije.

U utorak u prvom seniorskom ogledu Sloboda Slakovec je poražena od Međimurja 2:3.

U srijedu 26. travnja prvi polufinalni ogled u Dunjkovcu – Pretetincu igraju Međimurec i Nedelišće od 17:30 sati. Uzvrat je 10. svibnja u Nedelišću. Ovi klubovi su nedavno odigrali susret u MŽNL koji je u Nedelišću završio 1:1 pa nas sigurno očekuju i dvije neizvjesne kup utakmice.


Oba kluba imali su zanimljiv put do polufinala i uključili su se u kup natjecanje u 3. kolu, odnosno šesnaestini finala. Međimurec je najprije u gostima pobijedio Pušćine 5:1, da bi onda u Dekanovcu imao dosta problema gdje su pobijedili Mladost 4:3. U četvrtfinalu protiv Sokola zabilježena je sigurna pobjeda 5:0.



Nedelišće je najprije bilo sigurno u Donjem Hrašćanu gdje je slavilo 5:2. U Belici kod BSK-a bilo je tijesnih 2:1. U četvrtfinalu kod ČSK-a o prolasku u polufinale odlučivali su jedanaesterci nakon što je susret završio 0:0 pa na jedanaestrce 2:4.


Vrijedi podsjetiti da su prije dvije sezone ove dvije ekipe igrale također prvu polufinalnu utakmicu u Dunjkovcu – Pretetincu i domaćin je pobijedio s čak 4:1 pred oko 800 gledatelja. No na kraju se veselilo Nedelišće jer je u uzvratu slavilo 3:0 te je zbog gola u gostima prošlo u finale. Vjerujemo da u Međimurcu to nisu zaboravili i da žele uzvratiti susjedima za taj poraz i otići u finale.



NAGRADNA IGRA: U srijedu u 17:30 sati prvo polufinale kupa igraju Međimurec i Nedelišće. Vaš je zadatak ostaviti prognozu rezultata tog susreta, a bude li više točnih prognozera sretnog dobitnika dobit ćemo slučajnim odabirom. Nagrađuje vas Restoran Lipa Nedelišće s četiri ručka.

Prognozu ostavite u komentaru ispod ovog teksta, svatko može ostaviti samo jednu prognozu i to najkasnije do početka susreta. Sretno svima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije