MRK ČAKOVEC u četvrtak dočekuje Bjelovar II

Seniori MRK Čakovec s trećeg mjesta na prvenstvenoj tablici tri kola prije kraja prvenstva na svom parketu dočekuju drugu ekipu RK Bjelovar koja je na tablici pretposljednje plasirana. Iako je Čakovec na papiru favorit potrebno je u ovu utakmicu ući maksimalno koncentrirano i angažirano kako ne bi dopustili gostima koji se bore za ostanak u ligi da iz Čakovca odu s bodovima koji su u borbi za drugo mjesto i eventualan plasman u prvu ligu izrazito bitni.

Utakmica se igra u četvrtak, 20. travnja s početkom u 19:00 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec i ovim putem pozivaju sve ljubitelje rukometa da zadnji puta ove sezone dođu dati podršku našim mladićima u borbi za nova dva boda obzirom da su u posljednja dva kola na gostovanjima.

Kadeti kluba

Druga ekipa Čakovca u subotu s početkom u 17:00 sati u dvorani Aton u Nedelišću ugostit će iskusnu ekipu RK Koprivnica, trenutno četvrto plasiranu ekipu prvenstva koja ima ambicije slijedeće godine zaigrati u višem rangu.

Iako su u ovom susretu gosti izraziti favoriti od naših se mladića očekuje da prikažu zalaganje i ozbiljnost u pristupu te da svojim ritmom pokušaju iznenaditi favorizirane goste.

Mlađi kadeti

Dječaci rođeni 2002./2003. u nedjelju odigrat će utakmice zadnjeg kola svog prvenstva. Snage će tako u dvorani Graberje u Varaždinu najprije od 14:00 sati odmjeriti s MRK Vidovec, a od 17:00 s RK Varaždin.

Naša ekipa trenutno je 6. na tablici, MRK Vidovec na pretposljednjem 13 mjestu, a RK Varaždin na prvom mjestu.

Dječaci “A”

Dječaci rođeni 2004./2005. godine svoje natjecanje u Hrvatskoj rukometnoj ligi za dječake nastavljaju u srijedu 26. travnja kada će snage odmjeriti s vršnjacima iz RK Trnovec. Utakmica se igra u Trnovcu s početkom u 19:00 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije