I RUDAR i Nedelišće traže pobjedu, lider Polet (SMnM) kod Zelengaja

Još od 25. ožujka i utakmice sa Zelengajem te pobjede 5:2 u golijadi nogometaši Nedelišća ne znaju za pobjedu, ako uzmemo u obzir regularni dio od 90 minuta i ne pribrojimo uspjeh nakon jedanaesteraca protiv ČSK-a u Kupu Međimurja. Nakon spomenutog Zelengaja momčad Nedelišća odigrala je 1:1 u Prelogu s Mladosti Komet i kod kuće s Međimurcem, a u Čehovcu je bilo 0:0.

Realno, borba za naslov prvaka je izgubljena, no za dobru atmosferu u svlačionici potrebno je opet pobjeđivati. Trenutni niz od 10 utakmica bez poraza izgleda odlično, no čak polovica tih susreta završila je bez pobjednika. Sljedeći protivnik je Rudar koji se nalazi na 7. mjestu s 30 osvojenih bodova (8 pobjeda, 6 remija, 7 poraza) i gol-razlikom 34:22. U dosadašnjih 10 domaćih utakmica osvojili su 15 bodova, a u posljednje tri proljetne utakmice upisali su poraz.


Najbolji klupski strijelac je Dario Šoltić koji je s Borisom Kosirom iz Nedelišća izjednačen na 11 pogodaka, a slijedi ga Boris Vurušić s osam. U posljednjih pet međusobnih utakmica odigranih u dosadašnje tri sezone u MŽNL Nedelišće je uspješnije s tri pobjede, jednom je slavio Rudar, a jednom je završilo neriješenim ishodom, u tim susretima gol-razlika je izjednačena 5:5. U jesenskom dijelu momčad Nedelišća slavila je s 2:1 zahvaljujući odličnoj igri u 1. poluvremenu.

Utakmica 22. kola MŽNL Čakovec-Varaždin između Rudara i Nedelišća odigrat će se u subotu (15. travnja) u Murskom Središću s početkom u 16:30 sati, donosi portal NK Nedelišće.

Glavni sudac: Ivan Slunjski (Varaždin)
1. pomoćni sudac: Renato Jarnjak (Varaždin)
2. pomoćni sudac: Goran Vuković (Kaštelanec)
Delegat: Vlado Sokač (Podturen)



Još ćemo dodati vezano uz susret NK Nedelišće – NK Međimurec: možete ovdje pogledati video gdje nije dosuđen kazneni udarac za Nedelišće pri rezultatu 0:0. Manuel Marčec pogađa u ruku Roberta Šostarića, situacija je vrlo dvojbena i mišljenja su podijeljena – jedni smatraju da je kazneni udarac, drugi da nije.

U 22. kolu međužupanijske nogometne lige ČK-VŽ Nogometni klub Polet na gostujućem terenu u Kućanu Donjem igra s NK Zelengaj. Nogometni klub Polet nalazi se na prvom mjestu prvenstvene ljestvice s 51 bodom i gol razlikom 60:13, dok se NK Zelengaj nalazi na osmom mjestu sa 30 bodova s gol razlikom 30:35. Utakmica 22. kola je na rasporedu u subotu s početkom u 16:30 sati, donosi portal NK Polet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije