RASTANAK Karate trenera Nikolu Markana ispratili na put u Njemačku

Karate trening održan 4. travnja 2017. godine bio je ujedno i posljednji za trenera Nikolu Markana kojeg su karatisti Karate kluba Mihovil iz Preloga srdačno i puni zahvale ispratili na put u Njemačku.

Naime, Nikola Markan je, poput mnogih Hrvata, odlučio potražiti sreću i uspješniju budućnost u inozemstvu. Kao dugogodišnjem članu i angažiranom treneru u ime svih članova zahvalio mu se na svemu što je napravio za klub tajnik Miljenko Krušelj koji je tom prilikom naglasio želju da se i u stranoj državi bavi karate sportom te naglasio da su mu vrata kluba uvijek otvorena.

– Nikola je iz Goričana, a u našem klubu je punih 15 godina kroz koje je, najprije kao natjecatelj, a zatim trener zaslužan što su naše klupske vitrine i vitrine pojedinaca ispunjenje brojnim odličjima, kazao je klupski tajnik i njegov od najvjernijih suradnika. Posebno je radostan što je Nikola osvajač crnog pojasa 2. dan.

Nije mogao, a da ne spomene kako je 36-godišnji Nikola jedan od dionika priče sudbine mladih u Hrvatskoj. U nemogućnosti stalnog pronalaženja stalnog i stabilnog zaposlenja (u posljednje vrijeme je radio u nekoliko međimurskih tvrtki), Nikola je sam pronašao poslodavca na krajnjem sjeveru Njemačke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije