RUKOMETAŠI ČAKOVCA bolji od Zaprešića

Ekipa MRK Čakovec u subotu je ugostila ekipu MRK Zaprešić i ostvarila još jednu pobjedu 35:24 s nova dva vrlo vrijedna boda.

Od početka bila je to jednosmjerna utakmica u kojoj domaćini niti jednom nisu dopustili gostima da dovedu u pitanje pobjedu i osvajanje dva vrijedna boda. Ekipa Josipa Borkovića igrala je angažirano u obrani i brzo i efikasno u napadu te je opravdala ulogu favorita.

Svi igrači, uključujući i naše kadete koji su konkurirali u sastavu dobili su priliku zaigrati. Ovom pobjedom, četiri kola prije kraja, zadržali au drugo mjesto pred utakmicu s liderom, ekipom PPD Zagreb 2 koja je do sada jedina neporažena momčad lige.

Za MRK Čakovec nastupali su: Nikola Marciuš, Nikola Petek (9), Tibor Tkalčec (1), Filip Gradiščaj (3), Bruno Dvanajščak (5), Marko Petek (5), Emanuel Radiković (2), Petar Sklepić (6), Vedran Škrobar, Vjeran Toplek (2), Luka Čapalija (1), Luka Lukman, Mateo Hozjan (1), Erik Horvat, Benjamin Kovačević i Lovro Pintarić.



ČAKOVEC II PORAŽEN OD IVANSKE

U 22. kolu 3. HRL sjever Čakovec je poražen od Ivanske 24:30. Iako je protivnik prvoplasirani na tablici, nije se lako izvukao od puno mlađih domaćina.

Od samoga početka naši mladi rukometaši nisu dali favoriziranom protivniku da pokaže zube, mladi dečki lavovski su se borili i hrvali s puno jačim protivnikom koji do samoga kraj nije mogao ostvariti veću rezultatsku prednost pa je utakmica do kraja bila napeta i neizvjesna.

Brza igra MRK Čakovca u napadu i obrani nije protivniku dala ni trenutka predaha pa su se protivnici svaki napad morali sporom igrom odmarati i na svoje iskustvo i fizičku snagu stalno držali rezultatsku minimalnu prednost.

Svi igrači su dali maksimum i trudili se do kraja utakmice, najaviše su se istaknuli Luka Čapalija sa 7 pogodaka i Mateo Hozjan sa 6 pogodaka, a na golu se jako dobro pokazao i Martin Hamer.

Za MRK Čakovec igrali su: M. Hamer, D. Štefulj, J. Želežnjak , A. Vaser (2), M. Hozjan(6), L. Čapalija (7), L. Hozmec (1), M. Bašek , B. Ninić (1) , L. Lukman (4) , L. Mihalic, E. Horvat (3), L. Srebrenjak, A. Žibek, F. Golubić. Trener Tomislav Horvat, prof.



PRVA HRVATSKA LIGA DJEČACI A– REGIJA SJEVER

U Čakovcu je u sportskoj dvorani 2. osnovne škole odigran je 12. krug 1. HRLD-A-sjever. Mladi igrači MRK Čakovca su pod vodstvom trenera Davora Varge odigrali dvije utakmice i u obje utakmice ostvarili pobjedu.

U prvoj su utakmici pobijedili vršnjake iz GRK Varaždina. Na samom početku utakmice ekipe su bile izjednačene, ali malo po malo Čakovčani su stvarali prednost i na kraju pobijedili s rezultatom 29:12. Već standardna prva postava otvorila je vrata i ostalim igračima koji manje igraju te su isti dobro iskoristili datu im šansu.

U drugoj utakmici s RK Ivančicom iz Ivanca Čakovčani su od samog su početka imali vodstvo te su rutinski , bez većih napora, pobijedili rezultatom 18:26.

Za MRK Čakovec zaigrali su: Horvat Vito, Hozmec Petar, Juranić Jura Egon, Mađarić Hugo, Pavlic Grga, Sanjković Jakov, Sanjković Jan, Tkalčec Luka, Kovačević Jakov, List Vito, Lukša Blaž, Novak Jan, Edi Kralj, Martin Debelec.

Spomenimo i to da su se odigrale i utakmice između RK Prelog i RK Ivančica s rezultatom 20:16 u korist Preložana te utakmica između GRK Varaždin i RK Prelog koja je završila pobjedom dječaka iz Preloga. Čakovčani su ovim pobjedama samo potvrdili da su ozbiljni kandidati za odlazak na državno prvenstvo koje će se i ove godine održati u Umagu od 25. do 28. svibnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije