MLADE ZRINSKICE četvrte u Karlovcu

Na Otvorenom prvenstvu Karlovca za djevojčice rođene 2007. i mlađe u organizaciji Rukometne škole Karlovac nastupila je ekipa Ženskog rukometnog kluba Zrinski Čakovec i osvojila je 4. mjesto. Viktorija Novak izabrana je u najbolju petorku, dok ja Gabrijela Novak bila najbolji strijelac. Voditeljica je bila Ljubica Vrbančić.



Rezultati u skupini (skupina B):
Zrinski – Mali Lošinj 6:7
Zrinski – Ogulin 10:9
Zrinski – Kvarner Kostrena 14:4



Završnica:
1/8 finala, Zrinski – Ivanić 10:5
1/4 finala Trnina – Zrinski 11:14
1/2 finala Zrinski – Kročula 5:12
za 3. mjesto Zrinski – Ogulin 11:13

Iz ŽRK Zrinski smo dobili dopis: ‘U nedjelju je u Karlovcu održano Otvoreno prvenstvo Karlovca u super mini rukometu za djevojčice rođene 2007. mlađe (do ove godne to je prvestvo bilo pod pokroviteljstvom Hrvatskog rukometnog saveza i zvalo se Otvoreno prvenstvo Hrvatske). Djevojčice ŽRK Zrinskog osvojile su odlično 4. mjesto od 40 ekipa.

Na žalost mnoge negativne uspomene nosimo iz Karlovca. Već na početku smo imali peh i stigli direktno na utakmicu sa zagrijavanjem u mini-busu. Zbog prometne na auto cesti do Karlovca smo morali starom cestom. Tako da se na prvoj utakmici uopće nismo snašli. Ali sve dalje do polufinala kvaliteta je došla do izražaja.

Nadalje na prvenstvu za djevojčice 2007. i mlađe očito se samo Zrinski, Samobor i Bjelovar i čast još nekim klubovima pridržavao tog godišta za koje je prvenstvo organizirano – 2007. i mlađe.

Jer prvo mjesto su odnijele djevojke iz Korčule koje su godinu dana starije od naših djevojčica, a treće mjesto i brončanu medalju su osvojile djevojke iz Ogulina koje u svojim redovima imaju i igračicu rođ. 2005 i još 2006. a nekolicina 2007. g. Ne znam koju poruku organizatori, treneri i roditelji daju ovakvom organizacijom prvenstva. Žalbe organizatoru od sviju oštećenih ekipa nisu urodile plodom.

Za Zrinski su igrale: Laura Golubić, Josipa Jarni, Gabrijela Novak, Viktorija Novak, Simona Rubin, Una Strbad, Ema Sutnjak, Rahela Varga, Hana Vidović i Ana Žuti. Svakako treba pohvaliti roditelje koji su nas bučno bodrili s tribina.’

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije