MOK MURSA: ‘Nije bilo verbalne prijetnje trenera’

Predsjednik Muškog odbojaškog kluba Mursa Osijek Ivan Trusić uputio nam je dopis:

‘Obraćamo Vam se želeći ukazati na netočan navod objavljen u članku na Vašem portalu (https://emedjimurje.rtl.hr/sport/odbojkasi-centrometala-nisu-uspjeli) od 02.04.2017., autora Ž. Kraljića u kojem, između ostalog, piše:

“Drugi set kreće izjednačeno. Kod 5:4 za Centrometal iz susreta je isključen gostujući trener Meringer nakon što je prešao cijeli teren i verbalno prijetio prvoj sutkinji Kramar-Šandl.”

Ovaj je navod netočan. Naime, naš je trener počinio disciplinski prekršaj, sukladno kojemu je odstranjen do kraja susreta, a prilikom kojega je sutkinji uputio neprimjerene riječi. Isti će zbog toga snositi disciplinsku sankciju Saveza i Kluba. Netočno je da je uputio verbalne prijetnje.

Verbalne prijetnje imaju dalekosežniji značaj i težinu koje impliciraju i druge odgovornosti, a ne samo disciplinske. Iz tog Vas razloga molimo da objavite ovaj demanti u cilju sačuvanja integriteta i kredibiliteta našeg Trenera, ali i Kluba.

Misija Vašeg cijenjenog portala je, citiram: “…pružiti ljudima jasne, pravovremene i točne obavijesti o događajima te budućim događanjima u Međimurskoj županiji.”

Informacija koju demantiramo nije točna u spomenutom dijelu. Uvjereni kako je riječ tek o nenamjernoj pogrešci, srdačno Vas pozdravljamo.’

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije