ZRINSKICE PORAŽENE u zadnjoj četvrtini susreta

U Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi za žene domaći poraz Zrinskog od Lokomotive 21:27. Čakovčanke su se odlično držale do 46. minute, no posljednja četvrtina susreta pripada gošćama koje dolaze do uvjerljive pobjede.



U prvom dijelu igralo se gol za gol. Jedino je Lokomotiva u 17. minuti vodila 7:9 i to je bio jedini rezultat od dva gola razlike. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 14:13 za Zrinski.



U nastavku gošće očekivano preuzimaju konce u svoje ruke i imaju gol ili dva prednosti do 46. minute kada je 18:19. Stela Posavec u redovima Lokomotive je igrala ‘flastera’ na najefikasnijoj Zrinskici Kristini Elez i to se odrazilo na rezultat.



Nakon 19:21 Lokomotiva bježi na 19:24 deset minuta prije kraja susreta i tu je sve bilo riješeno. Gošće mirno i rutinski susret privode kraju i slave 21:27.



U čakovečkim redovima 7 golova Elez, Paula Posavec 5, Car 4, Haček i Glad 2 te Balić 1. Marta Kozjak je bila odlična na golu s 11 obrana, Ivačić je imala 1. S druge strane 10 golova Larisse Kalaus i 4 Stele Posavec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije