NAGRADNA IGRA Pogodite rezultat utakmice Dinamo (D) – Mladost (SM)

Prava nogometna poslastica u 1. ŽNL čeka nas u nedjelju u 16 sati u Domašincu. Snage će u sklopu 19. kola odmjeriti domaći NK Dinamo, prvoplasirani sastav lige, i NK Mladost Sveta Marija, drugoplasirana u ligi.

Domaćini u susret ulaze s 43 boda, dok gosti iz Svete Marije imaju 3 boda manje i niti ne pomišljaju što bi se moglo događati u dogledno vrijeme pobjegne li im Dinamo za dodatna 3 boda.

Osim što su skupili najviše bodova, sraz je to dviju najefikasnijih momčadi. Nogometaši Mladosti postigli su 64 pogotka, a domaćini 10 pogodaka manje. Listu strijelaca kod domaćina, kao i cijele lige, predvodi Stjepan Krznar s 29 postignutih golova, a kod Mladosti su to Marko Ujlaki i Dominik Draguljić koji su protivničke mreže tresli po 13 puta. Strateg momčadi Dinama je Antun Jukić, a Mladosti Dražen Horvat.

NAGRADNA IGRA: Posebnu poslasticu našim čitateljima, odnosno dobrim prognozerima, nudi mjesna Pizzeria Modena koja će najtočnijeg prognozera nagraditi jumbo pizzom, a bude li više točnih rezultata dobitnika ćemo odrediti slučajnim odabirom. Svoje prognoze ostavite u komentarima ispod članka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije