BADMINTONAŠI uspješno nastupili u Novskoj

U subotu u dvorani SŠ Novska u organizaciji Badmintonskog kluba Novska održan je 2. Savezni turnir za poletarce u-11 i juniore u19 Hrvatskog kupa 2017.

Čakovečki osvajači medalja


Na turniru je nastupilo 45 mladih igračica i igrača iz 9 klubova Hrvatske, a među njima ekipa poletaraca u11 i juniora u19 Badmintonsklog kluba Međimurje pod vodstvom trenera Tomislava Grubića. Voditelji natjecanja bio je Darko Ivan Vidaković iz V. Gorice, a suci Jelena Novak iz Čakovca i Miroslav Vurdelja iz Zagreba.

Vito Peti osvojio je broncu


U konkurenciji poletaraca u11 pobjedu je ostvario Filip Martinović. Naš Vito Peti osvojio je 3. mjesto i brončanu medalju, a Vito Blažić je osvojio 8. mjesto. U konkurenciji poletarki u11 pobjedu je ostvarila Ana Pranić. Naša Vanja Novak osvojila je 4. mjesto, a Nela Novak osvojila je 9. mjesto.

Vito Peti i Vito Blažić brončani


U konkurenciji parova poletarci u11 naš par Vito Peti / Vito Blažić osvojio je 2. mjesto i srebrnu medalju izgubivši u finalu od para Filip Martinović / Lovro Matovina 2:0. U konkrenciji parova poletarki u11 pobjedu je ostvario par Ana Pranić / Kora Špehar, a naše sestre Vanja i Nela Novak osvojile u 3. mjesto i brončanu medalju.

Bronačne Vanja i Nela Novak


U konkurenciji juniora u19 pobjedu je ostvario Josip Meglić pobijedivši u finalu našeg Luku Grubića 2:0 (21:11,21:19), dok je Lino Zadravec osvojio 7. mjesto. U konkurenciji juniorki u19 pobjedu je ostvarila domaća igračica Inga Sadaić, a naša Karmela Vadlja osvojila je 15. mjesto.

Srebro za Luku Grubića


U konkurenciji mješovitih parova juniora u19 pobjedu je ostvario par Josip Meglić / Inga Sadaić. Naš Luka Grubić s Dubrovčankom Mijom Čerjan osvojio je 3. mjesto i brončanu medalju, a Lino Zadravec također s Dubrovčankom Barbarom Janičić osvojio je 6. mjesto.

Naš Luka i Dubrovčanka Mia s brncom oko vrata

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije