RUKOMET Čakovec bolji od Ivanića II

U 20. kolu 2. HRL sjever MRK Čakovec je pobijedio Ivanić 2 rezultatom 44:35. Od početka jednosmjerna utakmica u kojoj domačini niti jednom nisu dopustili gostima da dovedu u pitanje pobjedu i osvajanje dva vrijedna boda. Ekipi MRK Čakovca ovo su bila 2 važna boda i sad se nalaze na 3. mjestu s 27 osvojenih bodova iza prvoplasiranog PPD Zagreba s 40 osvojenih bodovoa i drugoplasiranog RK Prelog s 29 osvojenih boda. U sljedećem kolu rukometaši MRK Čakovec odlaze u goste RK Varaždinu 1930 2 s velikom željom da im vrate za domaći poraz.

Za MRK Čakovec nastupali su: Nikola Marciuš, Filip Gradiščaj (1), Erik Horvat (1), Nikola Petek (8), Vjeran Toplek (4), Luka Lukman (1), Luka Čapalija (3), Tibor Tkalčec (4), Bruno Dvanajščak (7), Marko Petek (6), Emanuel Radiković (9), Petar Sklepić, Benjamin Kovačević i Lovro Pintarić.



PORAZ DRUGE EKIPE

Propuštena prilika za nova dva boda druge ekipe Čakovca koja je poražena od druge ekipe Vidovca 36:41. Utakmica je počela odlično, obrana je funkcionirala, brza igra u napadu također pa se utakmica otvorila s 4:0 za Čakovec. U nastavku utakmice Vidovec se polako rezultatski priključio te do kraja prvog poluvremena preuzeo prednost.

RK Vidovec postavio je duboku obranu 4:2 u kojoj se MRK Čakovec nije snašao, dosta tehničkih pogrešaka i nažalost opet ne realizirani razrađeni napad koštao je poraza mlade Čakovčane. Sudački par dosudio je 12 minuta isključenja za MRK Čakovec i 4 sedmerca, dok je Vidovec imao isti broj iskljućenja, ali znatno više dosuđenih sedmeraca, 9 sedmeraca za Vidovec.



UVJERLJIVE MLADE SNAGE

Dječaci rođeni 2004./2005. odigrali su u Križevcima 11 krug 1. HRLDA Sjever protiv domaćina RK KTC te RK Novi Marof. Oba suparnika znatno su slabije ekipe pa Čakovčani nisu imali težak posao.

U prvoj su utakmici s domaćinom pokazali svoju nadmoć i pobijedili s visokih 22:9. U drugoj utakmici protiv RK Novi Marof priliku da zaigraju dobili su i igrači koji nisu u prvoj postavi. Pruženu šansu dobro su iskoristili te na kraju pobijedili s rezultatom 20:3.

Za MRK Čakovec zaigrali su: Horvat Vito, Hozmec Petar, Juranić Jura Egon, Mađarić Hugo, Pavlic Grga, Sanjković Jan, Sanjković Jakov, Tkalčec Luka, Kovačević Jakov, Kralj Edi, List Vito, Lukša Blaž, Krauthacker Mislav, Solarić Alex, Debelec Martin i Pintarić Ivan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije