NŠ MEĐIMURJE ČAKOVEC na Međugorje cupu

Međugorje cup je veliki međunarodni turnir u nogometu za mlađe kategorije. Organizator jedanaestog tradicionalnog Međugorje cupa 2017. za mlađe uzraste je Nogometni klub Međugorje. Na turniru su sudjelovali mladi nogometaši iz BiH, Hrvatske i Italije (Atalanta, Dinamo, Hajduk, Slaven Belupo, Marsonia, Split, Šibenik Zadar, Željezničar Sarajevo, Široki Brijeg i brojni drugi…) od 9 do 12. ožujka 2017. Turnir se održavao na terenima “Sport centra Međugorje.

Nogometna škola Međimurje – Čakovec na turniru je sudjelovala s tri uzrasne kategorije: stariji pioniri U-14 (2002.), mlađi pioniri U-12 (2004.) te limači U-10 (2006.).

U-12 (2004. godište)

Mlađi pioniri I, generacija 2004. godište, osvojila je 2. mjesto na Međunarodnom turniru u Međugorju. Nakon uvodnih pobjeda u petak i već tada osvojenog prvog mjesta u skupini, odigrali su 1:1 u subotu ujutro sa ŠN Gorski Kotar te su popodne pobjedili u četvrtfinalnom susretu NK Tomislav rezultatom 3:0.

U polufinalu ih je dočekala ekipa NK Varaždin te se pobjednik odlučivao izvođenjem jedanaesteraca, a u toj lutriji naši dječaci imali su više sreće tj. na golu je briljirao naš Roko Zrna. U finalnom susretu nakon 40 minuta velike borbe podjednakih ekipa čestitali smo HNK Zrinjskom iz Mostara na osvojenom prvom mjestu. Naš igrač Nikola Obadić proglašen je za najboljeg igrača turnira.



REZULTATI 2004. godište:
NŠ Međimurje Čakovec – Široki Brijeg 3:0 (Obadić, Lesjak 2)
NŠ Međimurje Čakovec – Adriatic (Split) 1:0 (Ratajec)
NŠ Međimurje Čakovec – Gorski Kotar 1:1 (Marton)
četvrtfinale NŠ Međimurje – Tomislav 4:0 (Mendelski 2, Obadić 2)
polufinale NŠ Međimurje – Varaždin 0:0 (5:4 11 m)
finale NŠ Međimurje – Zrinski (Mostar) 0:1
Trener: Neven Bujanić



U-14 (2002. godište)

Pioniri I, generacija 2002. godište, ispala je u četvrtfinalu od kasnijeg pobjednika turnira u tom godištu HNK Širokog Brijega.
REZULTATI 2002. godište:
NŠ Međimurje – Zrinski (Mostar) 1:0 (Lukovnjak)
NŠ Međimurje – Tomislav 2:1(Dežđek, Cimerman)
NŠ Međimurje – Adriatic (Split) 1:2 (Dežđek)
četvrtfinale NŠ Međimurje – Široki Brijeg 0:0 (3:5 11 m)
Trener Mario Šarić



U-10 (2006. godište)

Nakon pionira I svoju četvrfinalnu utakmicu odigrali su i limači I, generacija 2006. godište te su također ispali nakon izvođenja šesteraca od ekipe NK Union. Taj dan lutrija jedanaesteraca nije bila na našoj strani.

REZULTATI 2006. godište:
NŠ Međimurje – Metković 2:2 (Farkaš, Lesjak)
NŠ Međimurje – Orkan (Dugi Rat) 4:1 (Ivaci, Lesjak, Sabolčec, Dobša)
NŠ Međimurje – Međugorje 5:0 (Lesjak 2, Farkaš 2, Ivaci)
četvrtfinale NŠ Međimurje – Union (Podstrana) 0:0 (5:6 11 m)
Trener Karlo Kosalec



Na putovanje s igračima išli su treneri Mario Šarić, Neven Bujanić, Karlo Kosalec, fizioterapeut / trener Marinko Horvat i voditelj Nogometne škole Hrvoje Goričanec. Na turniru su od strane gledatelja i trenera pohvaljene sve naše ekipe zbog načina igranja nogometne igre, zalaganja na terenu, borbenosti te na kraju i ponašanju kako na terenu tako i izvan terena.

Zahvaljuju se i vjernim navijačima (roditeljima) na dolasku u velikom broju i velikoj podršci koju su pružali svim ekipama. Naši mladi nogometaši su bili smješteni u Pansionu Vesna & Ante Sivrić koji su bili odlični domaćini.

Osigurali su odličan smještaj, hranu i gostoprimstvo. Djeca i roditelji su odlično predstavili i promovirali Grad Čakovec i Međimursku županiju. Čestitke svim našim igračima i trenerima na nastupu u Međugorju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije