NK GRANIČAR postao zdrava sredina koja može poslužiti kao primjer

U petak, 10. ožujka NK Graničar Kotoriba održao je svoju redovnu izvještajnu skupštinu. Otvorio ju je predsjednik Zoran Radmanić koji je pozdravio prisutne članove i goste i zahvalio im na dolasku u velikom broju. Posebno je pozdravio igrače seniorske momčadi koji su također prisustvovali skupštini.

Nakon odabira radnih tijela, prešlo se na izvješća. Radmanić je u podužem izvješću govorio o svim aktivnostima kluba u protekloj godini, a između ostalog posebno je istaknuo osnivanje nogometne škole u suradnji s NK Vidovčanom.

Rekao je kako klub nakon ispadanja iz MŽNL nije napustio nijedan igrač, što je vrijedno spomena. Dapače, momčad se konsolidirala te se uz nekoliko domaćih ‘povratnika’ pojačala i trenutno je u borbi za prvo mjesto 1. ŽNL. Pohvalio je i navijače koji su se formalno okupili pod nazivom ‘Ljegija’ te ih prate i podržavaju na svim utakmica, bilo domaćim ili gostujućim.

Govoreći o planovima, najavio je da će se Graničar kandidirati na natječaj za dobivanje sredstava iz EU fondova. U planu je rekonstrukcija postojećih prostorija te dogradnja manjeg stadiona i pratećih sadržaja poput pomoćnog igrališta s umjetnom travom, teniskih igrališta, odbojkaškog igrališta, dvorana za badminton i skvoš te dječje igraonice.

Blagajnik Zdravko Rep podnio je detaljno financijsko izvješće i potvrdio da klub dobro posluje jer nema nikakvih zaostalih dugovanja. U ime nadzornog odbora kluba, izvještaj je podnio Robert Buljan rekavši kako pregledom dokumentacije nisu uočili nikakve nepravilnosti u radu kluba.

Izvještaj o radu mlađih uzrasta podnio je njihov tehnički rukovoditelj Dario Hrašćanec. Govorio je o rezultatima ostvarenim u jesenskom dijelu prvenstva te rekao kako je osnivanje nogometne škole Graničar/Vidovčan bilo pun pogodak, što se može vidjeti po sve većem broju djece koja se priključuju radu škole. NŠ Graničar/Vidovčan natječe se s čak 5 uzrasnih kategorija.

Danijel Fundak podnio je izvješće o radu seniorske ekipe. U jesenskom dijelu prvenstva ostvareni su vrlo dobri rezultati, no Fundak je izrazio žaljenje što su momčad pogodile brojne teške ozljede. Rekao je kako je klub u zimskom prijelaznom roku napustio Matija Lončar, a u klub su stigli Marko Bosilj, Robert Mikulec, Karlo Rebrek te Aleksandar Trajkov.

U svom obraćanju okupljenima, dopredsjednik kluba Nikola Siladi rekao je kako je NK Graničar postala jedna zdrava organizacija koja može poslužiti kao primjer. Posebno je pohvalio sve koji se ‘daju’ u klub, od igrača, članova, navijača do sponzora.

Okupljene je pozvao da seniorskoj momčadi pruže podršku u borbi za prvo mjesto, počevši od danas u 15 sati kada je na rasporedu domaća utakmica protiv NK Naprijed iz Cirkovljana.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije