GOSTUJUĆE POBJEDE rukometaša Preloga i Čakovca

U Drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi sjever pobjede oba naša predstavnika u gostima. Ludbreg je poražen od Preloga 26:30. Poluvrijeme je bilo 12:13. Najefikasniji u redovima Preloga bili su Krajner s 9 golova, Belić 7 i Hrešč 6. Trener Alan Belko pohvalio je svoje vratare: ‘Posebna zahvala Davoru Sokaču i Franji Maleku na pomoći na našim vratima. Vanja Lončarić nam je povrijeđen. Zajedno su imali 89 godina.’

Trnovec je uvjerljivo poražen od Čakovca 25:35. Već je na poluvremenu naša ekipa imala veliku prednost 12:18.

BOD RUKOMETAŠICA PRELOGA

Rukometašice ŽRK Prelog u 9 kolu 3. HRL Sjever gostovale su kod ŽRK Garešnica. Početak utakmice ponudio je utakmicu čvrstih obrana i rezultat takve igre u 20. minuti bio je 8:8. Nakon toga igračice ŽRK Prelog promašuju nekoliko izrađenih situacija što odlične domaće igračice koriste i postižuju nekoliko golova u seriji i odlaze na odmor rezultatom 13:9 za domaćina.

Na poluvremenu igračice ŽRK Prelog došle su do zaključka da nisu ništa slabija ekipa od domaćina i da samo trebaju biti malo hrabrije i odlučnije. Dobar dogovor pod odmorom urodio je plodom i već u 40. minuti rezultat je bio 16:16. Promjena koncepcije igre u drugom poluvremenu malo je umorio igračice ŽRK Prelog pa ostatak utakmice igra se gol za gol. U 59. minuti vodi naša ekipa 25:24, ali dobivaju gol za krajnih 25:25.

Da je prije utakmice netko ponudio takav rezultat svi bi objeručke prihvatili, a na kraju su bile bliže pobjedi. Čestitke curama na odličnom drugom poluvremenu gdje su pokazale zajedništvo i kolektivnu igru.

POBJEDA NEDELIŠĆA, PORAZ ČAKOVCA II

Kod rukometaša Nedelišće je pobijedilo Garešnicu 2 više nego uvjerljivo 42:27. Poluvrijeme je bilo 19:13. U nedjelju od 17:00 sati slijedi zaostali susret 15. kola s Daruvarom. Concordia je u drugom poluvremenu uspjela slomiti otpor druge ekipa Čakovca. Poluvrijeme je bilo 18:18, na kraju 39:34 za domaćina.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije