SPORTSKI VIKEND: Stolni tenis u Termama Sveti Martin

Od danas (petak) do nedjelje u sportskoj dvorani u Termama Sveti Martin igra se pojedinačno seniorsko prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu. Natječe se 48 seniora i 29 seniorki, koji su pravo nastupa stekli plasmanom na rang listama, na kvalifikacijskim turnirima ili pak pozivom izbornika, a u obje konkurencije igrat će se i prvenstvo parova. Početak je danas u 14 sati, kvalifikacijama seniora i šesnaestinom i osminom finala seniorskih parova. Sutra od 10 sati pa do stanke za ručak od 15 sati igrat će se kvalifikacije seniorki i osmina finala parova seniorki, a od 16 do 21 sat smjenjivat će se seniori i seniorke pojedinačno i u parovima. Nedjeljni program u 10 sati započinje osminom finala seniorki, od 11.45 do 14.45 sati igrat će se četvrtfinala seniorki i polufinala seniora i seniorki, a od 15 do 15.30 sati finala parova seniora i seniorki. Pojedinačno finale seniorki predviđeno je za 15.40, a seniora za 16.25 sati, a zatvaranje s podjelom nagrada uslijedit će oko 17.15 sati. Ulaz je besplatan.

U nastavku 3. HNL istok u subotu u 15:00 sati igraju Mladost Ždralovi i Međimurje.

Međužupanijska nogometna liga Čakovec – Varaždin nastavlja se prvim proljetnim kolom ovog vikenda. U subotu u 15:00 sati u međimurskom ogledu Sloboda Slakovec dočekuje Mladost Komet Prelog na igralištu Međimurca u Dunjkovcu – Pretetincu. Međimurec će u goste Zelengaju. U nedjelju od 15:00 sati u susjedskom ogledu igraju Pušćine i Nedelišće. Rudar gostuje kod Nedeljanca, a Sloga Čakovec u derbiju ovog kola gostuje kod Varteksa. Lider Polet (SMnM) gostuje kod Novog Marofa. Još u nedjelju igraju posljednji Zadrugar i Plitvica Gojanec te pretposljednji Jalžabet koji dočekuje trećeplasiranu Podravinu.

U susret 1. lige rukometašice Trešnjevke dočekuju čakovčeki Zrinski. U 2. ligi kod rukometaša igraju Čakovec – Rugvica i ZG Dubrava – Prelog. U nastavku 3. lige za rukometašice u nedjelju igraju u 8. kolu Zrinski 2 i Garešnica u 17:00 sati te Prelog i Ludbreg u 18:00 sati. Kod rukometaša u 18. kolu Čakovec 2 u subotu igra s Ilovom, a Nedelišće u nedjelju gostuje kod Koprivnice – Hangar 18.

U odbojkaškoj Superligi Centrometal u subotu od 18:00 sati igra sa Siskom. U 2. ligi kod odbojkaša Nedelišće Elting u subotu u 17:15 sati gostuje kod Mladosti II. Kod odbojkašica u subbotu u 16:00 sati igraju Štrigova i Mladost III, a u nedjelju u 18:00 sati Kaštel i Petrinja.

U 1. kuglačkoj ligi posljednji Željezničar Čakovec gostuje kod prvog Mertojaka.

U posljednjem 18. kolu košarkaške A – 2 lige sjever Međimurje u subotu u 17:30 sati u Ivanovcu dočekuje Mladst iz Đurđevca. U 17. kolu C lige u subotu igraju Čakovec Globetka – Grafičar 2 (17:30 sati 2. OŠ Čakovec), Vindija – Nedelišće (14:00 sati Graberje), Kotoriba – Petrijanec (19:00 sati), Lepoglava – Dubravčan (18:00 sati) i Prelog – Vinica (18:00 sati) te u nedjelju u 16:30 sati igraju Donji Kraljevec – Rudar.

Parovi 4. kola ekipnog šahovskog kupa u nedjelju od 10:00 sati su ŠK Sloboda Mihovljan – ŠD Međimurje Čakovec, ŠK Strahoninec – ŠK Gardinovec, ŠK Sloboda II Mihovljan – ŠK Stridon III Štrigova, ŠK Stridon II Štrigova – ŠK Gardinovec II, ŠK Gornji Mihaljevec – ŠK Čakovec, ŠK Miklavec – ŠK Pretetinec, ŠK Prelog – ŠK Goran Lopatinec, ŠK Gornji Mihaljevec II – ŠK N. Zrinski G. Kuršanec, ŠK Gornji Mihaljevec III – ŠK Sloboda III Mihovljan i ŠK Prelog II – ŠK Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije