MALI NOGOMET Odigran turnir Sloga 2017.

>> MALI NOGOMET Odigran turnir Sloga 2017.

Škola nogometa Sloga Čakovec tijekom vikenda organizirala je turnir Sloga 2017. u dvorani 2. OŠ Čakovec. U konkurenciji U6 najbolji je bio GNK Dinamo Zagreb koji je u nezvjesnom finalu pobijedio domaćina Slogu. Treći je bio Lumen Varaždin. Najbolji vratar bio je Branimir Murković iz Sloge, najbolji igrač Juraj Zavrtnik iz Dinama i najbolji strijelac Vito Horvat iz Sloge.

U kategoriji U8 najbolji su bili Slaven Belupo Koprivnica, Petica i Sveti Juraj na Bregu. Najbolji strijelac i igrač bio je Leon Geci iz Slaven Belupa, a najbolji vratar Filip Jambrović iz Petice.

U konkurenciji U10 poredak najboljih je bio Mladost Komet Prelog, Varaždin i djevojke NŠ Međimurje Čakovec. Najstrijelac bila je Greta Blagus iz Međimurja Čakovec, najbolji vratar Benjamin Kovačić iz Mladost Komet Preloga i najbolji igrač David Đorđević iz Varaždina.

U kategoriji U13 raspored je Rudar Mursko Središće, Zelenko – Dinamo i Sloga Čakovec 2. Najboljim igračem proglašen je Rafael Vukina iz Sloge Čakovec 2, najboljim vratarem Nino Kodba iz Rudara, dok je najbolji strijelac bio njegov klupski kolega Lovro Zadravec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije