Šenkovčanke bez gubitka seta protiv GSTK Preloga

U 7. krugu 1. Hrvatske lige istok za igračice Šenkovec je kao domaćin s maksimalnih 4:0 nadigrao mladi sastav GSTK Preloga, ne izgubivši pritom niti jedan set. Bila je to utakmica u kojoj domaće i nisu igrale punom snagom, imajući obzira prema neiskustvu gostujućega sastava, čije su igračice osvojile toliko poena koliko su im iskusne članice domaćega sastava dozvolile.

U igri djevojčica iz Preloga vidi se rukopis njihovoga trenera Rajka Jagara, ali ipak trebaju odigrati još mnogo turnira i utakmica da bi osjetile njihovu atmosferu i stekle neophodno iskustvo bar za ozbiljniji otpor. Za sada su još uvijek Anja Novak, Kaja Popović, Maja Trupković, a i igračice iz drugih ekipa u ligi za Tonku Hozjak, Izidoru Pongrac i još mlađu Agiu Malvić još uvijek, što se igre i rezultata tiče, nedostižne.

U slavonskom derbiju vinkovačka Lokomotiva je u gostima lako došla do pobjede od 4:1 kod Vodovoda u Osijeku, vodeća i neporažena Mladost iz Petrinje istim rezultatom u svojoj dvorani nadigrala Požegu, a u srazu mladih sastava Koprivnica lako s 4:1 slavila na gostovanju protiv druge ekipe Bjelovara.

Rezultati:
Šenkovec – GSTK Prelog 4:0
(Novak – Hozjak 3:0, Trupković – Pongrac 3:0, Popović – Malvić 3:0, Popović/Trupković – Hozjak/Pongrac 3:0 – sutkinja: Danijela Vuković, Čakovec)
Vodovod – Lokomotiva 1:4
Mladost – Požega 4:1
Bjelovar 2 – Koprivnica 1:4

Tablica:
1. Mladost 16
2. Šenkovec 15
3. Lokomotiva 14
4. Vodovod Osijek 12
5. Koprivnica 11
6. Bjelovar 2 10
7. Požega 10
8. GSTK Prelog 8

Parovi 8. kruga, subota 18. veljače – u 11 sati: Bjelovar 2 – GSTK Prelog, Koprivnica – Šenkovec; u 17 sati: Koprivnica – GSTK Prelog, Bjelovar 2 – Šenkovec; Mladost, Lokomotiva, Vodovod 2 i Požega slobodni

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije