ČAKOVČANKE u najnovijem plesnom videu u Hrvatskoj

Virna Hošnjak i Filipa Zubić iz Plesnog studia Korak dio su novog plesnog videa koji okuplja neke od ponajboljih hrvatskih plesačica.

#F.A.B je naziv novog plesnog videa koji okuplja ponajbolje plesačice iz Hrvatske. Koncept je osmislila Virna Hošnjak i osim riječkih okuplja plesačice iz Zagreba i Čakovca. Vlastita dugogodišnja iskustva i profesionalne angažmane hrvatske su plesačice objedinile i snimile prvi, ali ne i posljednji plesni video. Iako dolaze iz različitih gradova, njihovo međusobno prijateljstvo razvilo se iz brojnih projekata na kojima su radile zajedno.

Za koreografiju je zaslužna Virna Hošnjak, voditeljica Plesnog studia Korak iz Čakovca. Osim Virne Hošnjak i Filipe Zubić koje dolaze iz Plesnog studia Korak,u videu su sudjelovale Anita Jakirčević (Hip Hop House, Zagreb), Korina Klakučer (Hip Hop House, Zagreb), Dorotea Cepanec (Hip Hop House, Zagreb), Karla Ileš (Escape, Zagreb), Helena Janjušević (Escape, Zagreb), Ilona Cvitić (Escape, Zagreb), Valentina Walme (Escape, Zagreb), Petra Ugljarević (Escape, Zagreb), Nina Vidošević (Fusion, Zagreb), Gloria Bedeković (Fusion, Zagreb), Dolores Matulić (Jazzelle, Zagreb), Paola Vukelić (Plesni studio Trinity&co., Rijeka), Kristina Paunovski (K2K, Rijeka) te Eni Milin, Ivona Čuturić i Maja Kućar (RIS Dance centar, Rijeka)


Video je snimala i montirala Tina Kadoić iz Zagreba. Nastupe i koreografske kreacije Virne Hošnjak naši građani mogu pratiti na domaćim utakmicama MRK Čakovec, a prva prilika je već u subotu 4. veljače u 19:00 u dvorani GOC.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije