ZAVRŠIO VIII. malonogometni turnir Podturen 2017.

>> ZAVRŠIO VII. malonogometni turnir Podturen 2017.

Stigli smo do završetka i ovogodišnjeg VIII. MNT Podturen 2017. Vidjeli smo puno odličnih utakmica i puno odličnih pojedinaca. Rezultati finalnog dana:


U ime organizatora Dražen Posavec je sumirao događanja: ‘Suđenje vjerojatno na najvišem nivou od svih dosadašnjih turnira, zahvaljujemo sucima na odličnom suđenju. Iznenađenje po mnogima veteranska ekipa FC CroBoys-CB Sara (Štefulj, Štefičar, Težački, Vibovec….) koja se natjecala u seniorskoj kategoriji i na kraju osvojila 3. mjesto.

Pionirske utakmice finalnog dana po mnogima i bolje od seniorskih. Jedino što se nije promijenilo od prošle godine su finalisti seniorskoj kategoriji, a to su ekipe MIP WEYLAND i Transport MAJNIĆ te pobjednik MIP WEYLAND.

Možemo reći da smo opet imali odličan turnir te se zahvaljujemo svim ekipama na sudjelovanju, a pobjednicima čestitamo na njihovim uspjesima.

Nadamo se da smo kao organizatori zadovoljili svim vašim očekivanjima. Zahvaljujemo i odličnoj publici koja nas je i ove godine popratila u velikom broju ukupna posjećenost oko dvije tisuće ljudi kroz četiri vikenda. Još jedanput zahvaljujemo svi igračima i svim gledaocima i vidimo se dogodine.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije