POVIJESNI DAN za ženski nogomet u Međimurju

>> POVIJESNI DAN za ženski nogomet u Međimurju

Proteklog vikenda u Maloj Subotici organiziran je dvoranski malonogometni turnir za djevojčice. Bio je to povijesni dan za ženski nogomet u Međimurskoj županiji odigravanjem prvog turnira za mlađe uzrasne kategorije na kojem su učestvovale samo djevojčice.

Kategorija U14

Turnir se odigrao u dvorani OŠ Tomaša Goričanca u Maloj Subotici, a organizator turnira bila je NŠ Općine Mala Subotica i regionalni instruktor za ženski nogomet regije Sjever Hrvoje Goričanec.

U10 Mala Subotica

Turnir se odigrao u dvije uzrasne kategorije, pionirke U-14 (djevojčice 2002 i mlađe) i početnice U-10 (djevojčice 2006 i mlađe). U kategoriji U-14 sudjelovalo je šest ekipa te u kategoriji U-10 četri ekipe.

U14 NŠ Međimurje

Nastupale su djevojčice iz: NŠ Općina Mala Subotica, ŠN Sveti Martin, NŠ Međimurje-Čakovec, selekcija Varaždinske županije, Trnovec Bartolovečki i selekcija Osnovnih Škola Međimurske županije.

U10 ŠN Sveti Martin

Turnir je prošao u odličnom ozračju svih djevojčica, ali i mnogobrojnih roditelja koji su ih glasno bodrili s tribina. Veseli što se ovog poslijepodneva na jednom mjestu okupilo oko 120 djevojčica koje vole i uživaju u nogometu.

U14 Selekcija osnovnih škola

Ovog puta rezultat je bio u drugom planu, primarno da su se djevojčice odlično zabavile i međusobno družile te će im ovaj dan sigurno ostati zapamćen u lijepom i dobrom sjećanju. Ovaj turnir je djevojčicama nagrada za dosadašnje marljivo treniranje i poticaj za daljnji nastavak.

U14 Mala Subotica

Nadamo se da će se u slijedećim danima, tjednima, mjesecima sve više djevojčica i djevojka započet bavit najvažnijom sporednom stvari na svijetu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije