PRVI DVORANSKI TURNIR u malom nogometu za djevojčice

U subotu 28. siječnja Nogometna škola Općine Mala Subotica po prvi puta na ovim prostorima organizira dvoranski turnir za djevojčice. Već od samog početka osnivanja Nogometne škole postojala je ideja da se u budućnosti organiziraju ženske ekipe uz ostale muške ekipe polaznika.Od početka prošle 2016. godine aktivno se radi na promicanju i animiranju djevojčica za bavljenje nogometom.

U suradnji s instruktorom za ženski nogomet za regiju sjever Hrvojem Goričancom koji je dao veliki doprinos taj se projekt i razvio te danas škola bilježi upis 22 polaznice u ženskim ekipama. Djevojčice za sada treniraju dvorani jedan puta tjedno, dok je plan od ožujka ove 2017. godine povećati broj treninga na tri puta tjedno i aktivno ih uključiti u redovno prvenstvo na vanjskim terenima.

Potreba za novim događanjima za ovu skupinu polaznica natjeralo je školu da organizira po prvi puta jedan ovakav turnir za djevojčice.Turnir se odigrava u dvije kategorije i to u kategoriji U10 djevojčice rođene 2006. i mlađe i u kategoriji U14 djevojčice rođene 2002. i mlađe.

Turnir se odigrava u dvorani OŠTomaša Goričanca i to s početkom od 13.30 sati. Cijeli ovaj projekt u najvećoj mjeri financira sama Nogometna škola, dok manji dio financira Hrvatski nogometni savez. Svakako dođite i podržite mlade nogometašice u njihovom daljnjem sportskom razvoju.

Prije ženskog turnira na rasporedu je i drugo kolo Zimske lige za Limače U10 koje počinje od 10 sati,te svakako dođite i ugodno se provedite na još jednoj sportskoj suboti u organizaciji Nogometne škole Općine Mala Subotica.

U sljedećem kolu sastaju se:
Nogometaš 13 – Međimurje Čakovec u 10 sati,
Međimurje – Zelenko/Dinamo u 11 sati,
Omladinac (NSR) – Mala Subotica u 12 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije