ZAJEDNIČKI TURNIR mlađih kadetkinja Varaždin – Međimurje

>> ZAJEDNIČKI TURNIR mlađih kadetkinja Varaždin – Međimurje

U Varaždinu je odigran zajednički turnir u odbojci ekipa mlađih kadetkinja Lige Varaždin – Međimurje. Podsjećamo da je liga igra na način da se odigraju posebni turniri ekipa iz Varaždinske županije i posebno Međimurske županije.


Pobjednici tih turnira predstavljat će svoju županiju na regionalnom natjecanju. Klubovi Varaždinske županije svoj su turnir odradili 14. siječnja u Lepoglavi. Pobjednik turnira bio je ŽOK Ivanec pobijedivši Kitro Varaždin sa 2:1.


Klubovi Međimurske županije svoj će turnir odigrati ovaj tjedan. Na zajedničkom turnira Ivančanke su dobile obje utakmice i tako su s 5 pobjeda, omjerom setova 10:1 i 10 bodova zasjele na čelo tablice. Posebno zanimljiva je bila njihova utakmica s prvom ekipom Kaštela, drugi set otišao je do 29:27. Ivančanke su tako nadigrale oba najjača protivnika Kaštel 1 i Kitro Varaždin što im osigurava, pod pretpostavkom pobjeda nad objektivno slabijim ekipama Štrigovom i Plavima na idućem zajedničkom turniru, prvo mjesto nakon prvog kruga lige.


Varaždinke su s nove dvije pobjede nad Plavima i Štrigovom na drugom mjestu. Treća je Lepoglava s 3 pobjede i 2 poraza, set razlikom 6:4 i 6 bodova. Po kvaliteti izdvajaju se ekipe Ivanca, Kitro Varaždin i Kaštela što je sasvim logično, jer su to zapravo druge ekipe drugoligaša Ivanca i Kaštela i 1.B ligaša Kitro Varaždina koje su inače sudionice III. NOLC, sjever.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije