PRVENSTVO MEĐIMURJA u streljaštvu

>> PETO KOLO županijske lige zračnim oružjem

U subotu 21. siječnja na streljani u Čakovcu održano je prvenstvo Međimurja u nastupu zračnim oružjem. Ponajbolji strijelci iz županije i ovoga puta su pokazali pregršt preciznosti i dobrih ispucanih rezultata.



U kategoriji zračnog pištolja za seniore ekipno je očekivano bila najbolja ekipa SK ALZAS iz Čakovca s ispucanih 1680 krugova, dok su za njima bili članovi ekipe SK Mihovil iz Čakovca i treći SK Sloboda iz Mihovljana. Norma za prvenstvo Hrvatske je iznosila 545 krugova, što je postiglo pet pucača, tri iz Alzasa, i po jedan iz Mihovila i Slobode. U pojedinačnoj kategoriji u finalnoj borbi Ladić Antun je zauzeo prvo mjesto, dok su ga slijedili Kralj Saša i Horvat Darko.



U istog kategoriji, ali za seniorke gdje je norma iznosila 340, Kikelj – Vugrinec Natalija postigla je 360 krugova, dok je juniorka Petrović Janja ispucala 324 krugova, a dok je norma za njih 320.



U kategoriji zračna puška za seniorke nastupila je samo ekipa SK Zelenbor iz Brezja, a koje su ispucale odličnih 1183,8 krugova. Dok su Borko Daria, Vrančić Lara i Kralj Lara postigle i daleko preskočile normu koja je iznosila 389 krugova.



U muškoj kategoriji zračnom puškom nastupile su četiri ekipe, a najbolja je bila ekipa SK Zelenbor s 1804,7 krugova, do njih na 2. mjestu Sloboda Mihovljan te SK Čakovec i SK Omladinac iz Mačkovca. Norma za njih je iznosila 593 krugova, a njih čak sedam je ispucalo normu što je iznimno pohvalan i nadasve ohrabrujući rezultat za nadolazeća natjecanja. U finalnom okršaju puškom, najbolji pojedinac je bio Kolac Marko, a do njega Zadravec Filip pa Peras Marko.



Narednog vikenda jest već na rasporedu šesto županijsko kolo u Čakovcu, a 18. i 19. veljače u dvoranu OŠ Ivana Gorana Kovačića u Pleškovcu dolaze najbolji pucači iz Hrvatske jer je na rasporedu 5. kolo 1. A i 1. B lige za seniorke i seniore zračnim oružjem.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije