Limači NŠ Međimurje – Čakovec osvojili turnir u Grazu

Prvi tjedan u novoj godini limači Nogometne škole Međimurje – Čakovec sudjelovali su na međunarodnom turniru u Grazu. U četvrtak 5. siječnja na put su krenuli dječaci rođeni 2006. godine. Na turniru je bilo 16 ekipa, slovenska Drava Ptuj, mađarski Haladas Akademija, Hrvatsku je predstavljala naša ekipa, a sve otale ekipe bile su iz austrijskih prvoligaša i drugoligaša.

Limači I (2006.) su pobijedili sve susrete na turniru te tako osvojili ovaj jaki međunarodni turnir. Podatak koji potvrđuje da su naši limači taj dan bili najbolji je taj da su uz impresivnu gol razliku pobijedili i sve tri ekipe SK Sturm Graz. Naš Niko Farkaš proglašen je najboljim igračem turnira. Nastupali su: Luka Ilić, Nino Blagović, Roko Domjanić, Sven Lesjak, Niko Farkaš, Fran Ivaci, Luka Rodek, Ivano Rodek, Roko Petrinović, Matej Dobša i Borna Sabolčec.


U subotu 7. siječnja limači II (2007.) nastupili su također na turniru u Grazu gdje je konkurencija bila također jaka uz slovensku Dravu Ptuj i mađarski Haladas nastupale su ekipe austrijskih prvoligaša i drugoligaša. U konkurenciji 16 ekipa osvojili su 4. mjesto upisavši dvije pobjede i jedan poraz u grupi te pobjedu u četvrtfinalu i dva poraza u završnici turnira. Nastupali su: Luka Zlatarek, Roan Posavec, Teodor Lukman, Anastas Arnaudovski, Šimun Skoko, Niko Štefulj, Jan Belović, Dario Hratsić i Karlo Novak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije