Danijel Premuš prvak USTA Belice

Nakon Otvorenoga božićnog turnira Udruga stolnotenisača amatera iz Belice u beličkom Društvenom domu organizirala je prvenstvo kluba na kojemu su sudjelovali igrači iz svih klupskih ekipa. U pojedinačnom dijelu prednjačili su igrači iz prvoga sastava pa je prvo mjesto i titulu prvaka Udruge za ovu sezonu osvojio Danijel Premuš.

On je u finalu bio bolji od drugoga prvotimca Tomice Braniše, dok je u borbi za broncu Damir Sečan iz druge ekipe bio bolji od Stjepana Kolarića iz trećega sastava. U igri parova primat uigranoga tandema iz druge ekipe – Slavko Tratnjak / Dragutin Godina, koji je u finalu nadigrao prvotimce Danijela Premuša i Tomicu Branišu, a brončanim medaljama su se okitili članovi treće ekipe Danijel Mavrin i Dragan Horvat.



Ovim prvenstvom Beličanci su se oprostili od 2016. godine, na čiji se završetak ne mogu požaliti, jer su polusezonu u Županijskim ligama Međimurske novine zaključili vrlo uspješno. Prva ekipa u 4. ligi i treća u 7. ligi su uvjerljivo vodeće, a drugi sastav je u 5. ligi solidan četvrti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije