Mursko Središće: Marijana Mutak i USR ‘Sport za sve’, sportaši godine

Gradonačelnik Grada Mursko Središće, Dražen Srpak danas je održao prijam za najuspješnije sportaše, udruge i klubove, kojima je čestitao na ostvarenim uspjesima te poželio zdravlje, sreću i još veće uspjehe u 2017. godini.

Najbolja sportašica Grada Mursko Središće u 2016. godini je Marijana Mutak, članica ŠRD ‘Mura’ Mursko Središće, dok je najbolja udruga USR ‘Sport za sve’ Mursko Središće.

Srpak je u znak zahvalnosti podijelio prigodne poklone, te sve njih upoznao s projektima u nadolazećoj godini u kojoj će značajan dio ulaganja biti u sportsku infrastrukturu, te kulturne i društvene sadržaje.

Održan je i prijam za novinare, a Srpak je rekao kako je u godini koja upravo završava u razne projekte uloženo preko 14 milijuna kuna, te da je za naredno razdoblje prema EU i drugim fondovima kandidirano nekoliko projekata.

Novinare je posjetio kako je iduća godina izborna za lokane čelnike, te kazao kako se pobjednička ekipa ne mijenja, kada je u pitanju Grad Mursko Središće. Rekao je i kako je suradnja njega kao gradonačelnika i Grada s novinarima bila vrlo dobra, te da takav odnos očekuje i u narednoj godini.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije