Božićni turnir u Belici Božidaru Križancu iz Sračinca

Božidar Križanec iz Sračinca pobjednik je Božićnoga turnira, koji je organizirala Udruga stolnotenisača amatera iz Belice, a na kojemu se natjecalo 20 igrača iz Draškovca, Goričana, Male Subotice, Preloga, Sračinca, Varaždina i kluba organizatora.

Iskusni Srakar s dugogodišnjim turnirskim iskustvom, nakon prolaska kvalifikacijske skupine, do zlata je došao pobjedom u četvrtfinalu nad domaćim Nikolom Merdanovićem, u polufinalu eliminirao Nenada Martinca iz GSTK Preloga, a u finalu Ninu Bašeka, igrača Male Subotice.

Bašekov pak četvrtfinalni protivnik bio je Slavko Tratnjak iz USTA Belice, u polufinalu je pobijedio Nikolu Vargu iz HE-DRE Draškovec , a u finalu je Križancu uspio oduzeti jedan set. Varga i Martinec do polufinala su došli pobjedama u četvrtfinalu nad Varaždincem, koji igra za Goričan Dariom Grdom, odnosno Tomicom Branišom iz USTA Belice, a u međusobnom susretu za treće mjesto uspješniji je bio Varga.

Medalje trojici najuspješnijih po završetku su predali voditelj turnira (i igrač) Slavko Tratnjak i Sanja Cofek, a turnir su opet materijalno pomogli stalni sponzori kluba u ovakvim prigodama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije