Eugen Šimon pobjednik 3. Memorijala Branka Babića u Putjanama

Stolnoteniski klub Putjane tradicionalno na Štefanje organizira pojedinačno prvenstvo kluba, treću sezonu kao Memorijal Branka Babića, u spomen na svojega prerano preminuloga igrača i predsjednika. Na ovogodišnjem 3. Memorijalu nastupalo je 34 igrača i igračica, a prvo mjesto je, pobjedom od 3:1 u izjednačenom finalu nad Borisom Preksavcem, osvojio Eugen Šimon.

Na taj način prekinuo je Preksavčev dugogodišnji niz, a i treće uzastopno osvajanje Memorijala, kojim bi u trajno vlasništvo osvojio prijelazni pokal obitelji Babić. U polufinalima Šimon je s 3:0 pobijedio Deana Lajtmana, a Preksavec s 3:1 Vladimira Rapaića, koji su podijelili treće mjesto, a u četvrtfinale su se plasirali još Mladen Železnjak, Radovan Šarić, Rino Megla i Dražen Šoltić.

Prijelazni pokal pobjedniku i medalje polufinalistima uručila je voditeljica turnira i igračica prof. Željka Podgorelec-Sirc, a tradicija je nastavljena i van ‘zelenih stolova’ ugodnim druženjem uz jelo i piće, kojim su se putjanski stolnotenisači oprostili od 2016. godine.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije