Noa Vresk prvi na 6. turniru Čak i prijatelji

ŠŠK Čak nije iznevjerio tradiciju pa je i ove godine na Štefanje u dvorani 2. Osnovne škole u Čakovcu organizirao stolnoteniski turnir imena Čak i prijatelji. Bilo je to njegovo šesto izdanje, a na njemu su mogli zaigrati svi koji stalno ili povremeno ‘ratuju’ s reketima, lopticama i protivnicima u dvorani na čakovečkom Jugu.

Ovoga puta čast da zaigra među njih 31 dobio je i mladi igrač Mihovljana Noa Vresk, najbolji igrač školske ekipe 2. OŠ, prvaka Županije, koji je, iako najmlađi, pozivnicu obilato iskoristio osvajanjem prvoga mjesta. Do zlatne medalje i prijelaznoga pokala nije došao lako, jedini poraz pretrpio je u kvalifikacijskoj skupini od učitelja iz svoje škole Domagoja Turka, ali je nakon toga nanizao pobjede sve do finala u kojemu je s 3:2 pobijedio ‘vječnoga drugog’ Ninu Bašeka, člana Male Subotice.

Treće mjesto je, pobjedom nad Dankom Šimonom iz STK Čakovca, osvojio veteran iz Male Subotice Ivica Pongračić, a u četvrtfinale su se uz njih plasirali još prošlogodišnji pobjednik Michell Čeh iz STK Čakovca, njegovi klupski kolege Mario Uršanić i Stanko Novoselec te već spomenuti Domagoj Turk iz ŠŠK Čaka.

Oni koji nisu prošli skupine odigrali su utješni turnir na kojemu je pobijedio Vladimir Šestak iz STK Čakovca ispred dvojice igrača USTA Belice Slavka Tratnjaka i Danijela Premuša te četvrtoga, Tina Vadlje iz Male Subotice. Prijelazni pokal pobjedniku i medalje trojici prvoplasiranih kao i poklone ostalim učesnicima podijelio je pokretač turnira prof. Vinko Grgić, a po tradiciji s turnira nitko nije otišao ni gladan ni žedan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije